Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Panikara po pierwsze nie wiadomo jak one będą wyglądały w ciązy i po
Po drugie, TY po schudniesz, bedziesz dżaga i na dodatek mamuśka i to one będą sie na ciebie patrzec z zazdrością,że masz szkraba i taka figurę )
Ja się właśnie dowiedziałam ze u nas w szpitalu wprowadzili mobile epidural czyli znieczulenie zewnątrz oponowe ale takie ze nadal ma się czucie w nogach wiec można się poruszać
lilija z tą dżagą to zobaczymy ale motywacja jest
zuzzi taki właśnie dół mnie dopadł bo wyjątkowo się sobie nie podobam w tej ciąży, ehh na szczęście nie wiele zostało, a smyk urodzi się jak sezon się będzie kończył więc będzie sporo czasu do przyszłego zadbać o siebie. Ja już osiągnęłam etap łatwiej przeskoczyć niż obejść
Hej Dziewczynki... ja właśnie wróciłam ze spotkania z kumpelami ze studiów... Tym razem, ze względu na mój stan spotkanie było w mojej mieścinie... Uwielbiam takie spotkania i doceniam poświęcenie dziewczyn ponad 4h w pociągu w jedną stronę! Było super!
Lilija dobrze ze juz lepiej.
Panikara ja juz tez narzekam ze gruba jestem. Moj syn powiedział - mamus nie mow tak, ładna jesteś to tylko dzidzia tak robi
Ciężko nam juz poprostu. 9 miesiąc to już niezła jazda jeszcze przy tej pogodzie. Dzis na basenie też jak foczka bylam. Za to młodemu w brzuszku sie podobało chyba bo caly czas sie wiercil i nóżki wypychal
Pupui ale by byla jazda jakby nas tam wszystkie u ciebie wzięło - poród grupowy
A mnie znow sxhiza ogarnia ze mały duży będzie i go nie dam rady urodzić.
Nie wiem czy ktoras z was dziewczyny zdecydowala sie lub rodziła w wodzie. Ciągle mnie to zastanawia. . Moj m stwierdził ze lepiej nie bo tam na pewno duszno i goraco mu będzie. Hehe ... facet