reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
U nas na listopadowkach też jedną dziewczyna miała ciężki poród. Po nim, miała utratę przytomności, zagrożenie życia, M wszystko widział i juz sie nie zdecydowali na drugie :-(

Moja koleżanka w kwietniu też miała ciężki.. 26 h intensywny poród w szpitalu i transfuzja krwi, a mały tylko 3 kg..

Bo ma łatwy/ciężki poród jest wiele składowych. Moj kozio 3300 a 68h dramatu przez szyjkę.
Kuzynka rodziła 4600 córkę 8h:)
Nigdy nie wiadomo co sie bedzie dzialo

Dokładnie. Pozostaje nam czekać jak będzie u nas. Kompletnie sobie tego nie wyobrażam i staram się o tym nie myślec póki co :)

Zuza, ty wysportowana, młoda, moment wypchniesz ;)
Ja stara, juz rozlazła, tez pewnie wypchne, tylko kwestia tego czy coś jesCze mi z dzieckiem wypadnie czy sama lola hahaha

Haha czyli mówisz, że mam sobie wmawiać, że przez to ze trenowalam to będzie dobrze? :D w sumie może mi to poprawi samopoczucie. :D

reklama
Aaney wyslalabys mi na priv linki do kosmerykow dla malej ? Bo siedze i szukam i znalezc nie moge a chce pozamawiac. Jak bede miec na prov to nie zgubie hehe.
No i co z pl zamawiac ?
Herbate z lisci malin kupie w uk czy zamowic z pl ?
Kupilas juz cos na kolki czy dopiero po porodzie ewnetualnie? Bo ja zamawiam z pl kilka roznych bo nie wszystko dziala na kazde dziecko..i w sumie jjz sama nie wiem czy dobrze robie..
No i wzielam sobie herbatke laktacyjna i w sumie tez mysle czy nie odpuscic..ale naturalna z sodem jeczmiennym..hm ?
A i jeszcze te olejki ;) i ten z pestek malin bo rozne sa ;) z gory dziekuje za pomoc ;)

Do góry