Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas na listopadowkach też jedną dziewczyna miała ciężki poród. Po nim, miała utratę przytomności, zagrożenie życia, M wszystko widział i juz sie nie zdecydowali na drugie :-(
Bo ma łatwy/ciężki poród jest wiele składowych. Moj kozio 3300 a 68h dramatu przez szyjkę.
Kuzynka rodziła 4600 córkę 8h
Nigdy nie wiadomo co sie bedzie dzialo
Zuza, ty wysportowana, młoda, moment wypchniesz
Ja stara, juz rozlazła, tez pewnie wypchne, tylko kwestia tego czy coś jesCze mi z dzieckiem wypadnie czy sama lola hahaha
Aaney wyslalabys mi na priv linki do kosmerykow dla malej ? Bo siedze i szukam i znalezc nie moge a chce pozamawiac. Jak bede miec na prov to nie zgubie hehe.
No i co z pl zamawiac ?
Herbate z lisci malin kupie w uk czy zamowic z pl ?
Kupilas juz cos na kolki czy dopiero po porodzie ewnetualnie? Bo ja zamawiam z pl kilka roznych bo nie wszystko dziala na kazde dziecko..i w sumie jjz sama nie wiem czy dobrze robie..
No i wzielam sobie herbatke laktacyjna i w sumie tez mysle czy nie odpuscic..ale naturalna z sodem jeczmiennym..hm ?
A i jeszcze te olejki i ten z pestek malin bo rozne sa z gory dziekuje za pomoc