reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja żadnych leków na kolkę ani np herbatek na laktacje nie kupuję póki nie będzie potrzeby. Z leków to kupiłam tylko Paracetamol w czopkach. Apteka jest pod domem jak coś a dla mnie szkoda kasy jak możliwe że się nie przyda.

reklama
Zuzzi wlasnie mi tez szkoda kasy ale ja tu nie mam tych co bym chciala.. a w razie czego czekac 4 dni az przyjdzie z pl ? Hm

Herbatek na laktację nie kupuje. Mi woda działa super.
Tutaj jest malt, wiec alternatywa zdrowa jest!

Mam tylko czopki glicerynowe i delicol (nietolerancja laktozy płynie w mojej krwi ;) )

Jak ja liczę na laktacje teraz i karmienie...
A pisałam Wam, że biorę probiotyk, by zmniejszyć ryzyko alergii u dziecka, a tym samym może unikniemy kolek...kto wie...

Jak mi straszliwie niedobrze!
Nie mogę przez te mdłości spać.
[emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]

Mam straszne parcie na cewkę moczowa, nawet nie na sam pęcherz. Wrrrr

Kolejna duszna i gorąca noc.. Ale o 7 rano nagle przyszły czarne chmury, wiatr i deszcz ;) a dopiero popołudniu miało padać.

Ja tezteż na laktacje narazie nic nie kupuje ani na kolke z leków, zobaczymy jak to będzie, kupilam za to termofor w pluszowym misiu bo podobno dobrze ciepło robi na brzuszek, to zawsze moze się przydać ;)

reklama
Do góry