reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
To wy rocowa rodzina. Moze zespol zalozycie[emoji3]
Fajne urzadzone, z charakterem.

U nas wczoraj byl potworny upal. Ledwo zylam. Dobrze ze w domu mamy klime bo bez bysmy sie upiekli jak kurczaki.
Dzisiaj chyba z 6 stopni mniej i od razu czyc roznice.

Zaczelam pic herbatke z lisci malin, brac wiesiolka i wczoraj pierwszy masaz krocza zrobilam. Trzeba przygotowac zawieszenie do porodu[emoji6]
Jeszcze tylko torbe do szpitala musze spakowac ale jakos mi sie nie chce za to zabrac.

Borysiatko kciuki za was i zeby jeszcze mloda chwile w brzuszku posiedziala.
Ja nie wiem czemu wszyscy lekcewaza to twoje cisnienie i puchniecie... Wiec w sumie dobrze ze jedziesz do szpitala.

Ostatnia edycja:
Ala czyli wizyta udana mozna powiedzieć :)

Anciikowa Eh z tymi dupowozami.. Dobrze ze nic groźnego sie nie stało. Mam nadzieje ze naprawicie szybko:) Moj m tez ma cos ze skrzynia biegów chyba do wymiany w swoim lśniącym aucie, ale poki co na dzidziusia wszystko idzie wiec jakos jeździ.. Ja jeżdzę nowszym bo przecież ja musze bezpiecznie bo w dwoje jedziemy :) wiec choć tyle..

Pupui kuchnia piękna..meble jeju jaki piękny kolor [emoji7] !!!!
I ile pięknych gitar :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to była wizyta na której były wyniki badań krwi i moczu i po to żeby wypisać zwolnienie. Dodatkowo na moją prośbę wypisał mi skierowanie do szpitala na ktg bo szkoda mi na to kasy. A jak nic się nie dzieje to w szpitalach bardzo chętnie kasują. Żal... Teraz idzie na urlop i na początku sierpnia mam wizytę u innego lekarza to będę miała porównanie. Ogólnie to nie spotkałam jeszcze dobrego ginekologa, który nie gadał by jakiś głupot i przykrych tekstów. Już dawno utwierdziłam się w przekonaniu, że ginekolog po 50 ma wyj.....e bo już jest wypalony. Najlepsi są tacy 35 - 40 latkowie, którzy już mają odpowiednią praktykę, ale jeszcze im się chce.

Papui super! [emoji7]

Właśnie dokończyłam pakowanie "torby"[emoji12] Wyszły 3...

ImageUploadedByForum BabyBoom1436458959.149535.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436458959.149535.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436458959.149535.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 62
Do góry