Anney teraz znowu je mam i plecy też na dole mnie napierniczaja.Ala to dobrze, że wizyta udana oby więcej takich było.Pupui extra mieszkanko. I zazdroszczę głosu, bp ja jedynie, jak sama jestem to mogę pospiewac
Ciekawe co u sann i naszej Oli.
reklama
loveboiled
Fanka BB :)
I ciekawe jak tam Borysiatko
loveboiled
Anney miałaś na mnie czekać 
Dawaj znać
Dawaj znać
Tez zastanawiam sie jak tam Borysiatko.
Zuzzi wow 3 torby [emoji12]
Ja mam zamiar spakowac sie w jedna ewentualnie dla mlodego wezme jeszcze tego skip hipa.
Ale ja nie potrzebuje do szpitala prawie nic bo wszystko daja. Tylko koszule dla mnie, klapki, kosmetyki i ubranka dla mlodego.
Zuzzi wow 3 torby [emoji12]
Ja mam zamiar spakowac sie w jedna ewentualnie dla mlodego wezme jeszcze tego skip hipa.
Ale ja nie potrzebuje do szpitala prawie nic bo wszystko daja. Tylko koszule dla mnie, klapki, kosmetyki i ubranka dla mlodego.
No wlasnie ciekawe jak tam Sann i Borysiatko.
Z Ola wczoraj pisalam, napisalam jej o Sann. Mowi, ze wszystko w porzadku tylko czasu brak no i dzialaja wedlug okreslonego rytmu dnia
Anney no jak to tak!!! Trzymam kciuki za Ciebie :* oby sie rozwinelo szybko albo w jedna albo w druga strone :*
Z Ola wczoraj pisalam, napisalam jej o Sann. Mowi, ze wszystko w porzadku tylko czasu brak no i dzialaja wedlug okreslonego rytmu dnia
Anney no jak to tak!!! Trzymam kciuki za Ciebie :* oby sie rozwinelo szybko albo w jedna albo w druga strone :*
reklama
loveboiled
Magdus psa tez zabierasz?