Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilija u mnie to samo, przed chwilą tak nagle, tak z nikąd strzeliła sprężyna i amortyzator trze o oponę, od razu za telefon i po laweciarza i już 100zł nie moje, a gdzie tam naprawa! coś czuję, że konkretna kwota się z tego zrobi do tego wiozłam trójkę dzieci i wujka, maluchy wystraszone, że zginiemy, bo hałas był przedni kiedy koła się toczyły, a kopty takie szły że hej! Ech i znowu bez auta a bez auta to jak bez ręki, nie mogę nie mieć dupowozu!!!
Ancikowa - współczuję przeżyć mnie się non stop wspomaganie wyłącza, tez musze ro w końcu oddać do mechanika.
Ja się dzisiaj kiepsko czuje prania kupa, przyszła cala zamówiona pościel, obiecałam Ali, że będziemy dIsziusiowi szykować, a siłę mam tylko na trzymanie telefonu w ręce, no zrobiłam jeszcze szpinakowa i pieką się faszerowane papryki
Byłam na ktg. Dzidziuś ma super tętno, ładnie się rusza, a u mnie skurczy brak
Ja dziś po wizycie, posłuchałam serduszka, ale bez usg - te dopiero 31 lipca. Ogólnie wszystko pozamykane, na szybszy poród się nie zapowiada gin pobrała mi wymaz na gbs, także czekam na wynik.