reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

My wczoraj po wizycie, u mnie też 2 cm rozwarcia ale póki nie ma skurczy i wody nie odejdą to jestem spokojna:) Mój ginekolog powiedział żeby sie nie przemęczać i odpoczywać zeby wytrzymac do konca 37 tyg czyli do poniedzialku:) wtedy już moge rodzić:) ale ja dziś od rana sprzątanie, pranine, prasowanie, łazienka na błysk i wogule nie wiem co mi bo ostatnio to mi sie ruszyc wogule nie chcialo a dzis taki przyplyw energii :)

reklama
Aneczka mogą być dwa powody - wicie gniazda albo zbliżający się poród ;) gdzieś czytałam, że zdarza się, że na chwilę przed porodem kobiety odczuwają przypływ energii

Loveboiled no właśnie całkiem niezłe. Niektóre odrobinę poniżej normy ale w ciąży to standard. ImageUploadedByForum BabyBoom1436443076.979604.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436443076.979604.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436443076.979604.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 91
Borysiatko hej hej!! W takim tempie to i ja zaraz urodze bo tez mam na 12ego termin :D zaciskaj nogi, niech jesscze malenstwo troszke posiedzi :*
To samo Zuzzi... ale mam lenia i humoru brak kompletnie... chcialam spac, od 11 sie za to zabieram i non stop telefony booozeeeeee.... i najwiecej do powiedzenia tylko dlatego ze ja chce spac ech

aneczka szykuj się, bo ja też słyszałam, że taki nagły przypływ energii do sprzątania może zwiastować zbliżający się poród :)

reklama
Do góry