Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ancikowa a ty na kiedy masz termin ? Ktort tydzien ?
Mnie tez przeraza ze dziewczyny sie przedterminowo rozpakowuja.. bo to znaczy ze i mi moze sie to przytrafic..a przeciez ja szaf nie mam haha.i torby dla malej nir mam.. bo siebie juz praktycznie spakowana mam..
Na szczęście Buba ma już 8 lat, więc nie jest tak absorbujący jak Twoje bąbelki, także ja odpoczywam i przy nim ale marzy mi się patrzeć na wbiegającego umorusanego chłopaka do domu, który wpada do kuchni, łapie szklankę wypija do dna spragniony i leci z powrotem albo drze się sprzed domu "mamoooo! rzucisz mi 2zł na lodyyyyy?" Ech...
Melduję się i ja:-)
W nocy myślałam, że mi głowa pęknie, wstawałam 1000 razy po jakieś drobiazgi i jeszcze tak dziwnie samej się spało, ale i jednocześnie dobrze Mały już dawał popis i kopał mamę gdzie tylko się dało.
Mam wrażenie, że brzuszek mi się minimalnie osunął w dół
Już za tydzień mogę rodzić, bo od 37 tygodnia dziecko jest już donoszone
Borysiątko- kochana jedź, będziesz pod dobrą opieką, zaciskaj nogi i poproś małą żeby może jeszcze troszkę poczekała. Hihi
Akuku, ancikowa - macie jeszcze czas, więc czekać do minimum 37 tygodnia! To rozkaz!
Jej to ja chyba na sam koniec zostanę bo termin mam na 29 sierpnia, ale skoro dziewczyny tak przed terminem się rozpakowują to może i mnie prędzej weźmie xD
U nas w Bydgoszczy mają otwierać Ikeę na początku sierpnia i mam nadzieję, że się to nie opóźni bo bardzo bym chciała jeszcze przed rozwiązaniem tam zajrzeć