Akuku ja tak miałam do któregoś tygodnia.. Mimo ze brzuch juz wystawał to nie wyglądał na ciążowy i wyglądałam po prostu jakbym miała wiecej kg no otyła baba.. Teraz juz z takim brzuchem to jak ciężarówka na 1000%..
A co do oceniania ciężarnych to faktycznie niektórzy wyczucia nic nie maja i gadają byle co.. Tu w us tolerancja ogólnie jest wielka.. Możesz iść do sklepu w najgorszych ciuchach i obdartych dresach i nikt cie wzrokiem nie zabije, chyba ze Polaka spotkasz to taak od razu da sie zauważyć haha

a co do ciazy to raz czekałam na kawkę ze starbacksa i podjadalam jakiegoś chyba batona z granola albo cos.. I taki starszy murzynek do mnie ze jak tam baby i wogole i czy będę poć kawę i żebym uważała bo to duzo cukru itd.. Ale nie rozmawiał ze mną ze o matko kobieto co ty robisz tylko spokojnie z uśmiechem i życzył zdrowia i wogole..
A moj m mi mówi ze sie wielka baba zrobiłam ale co do jedzenia to on uwagi nie zwraca, widzi tylko ze w domu owoców i warzyw wiecej bo nie da sie nie zauważyć

i wczoraj mi mówi jak wstałam z kanapy do WC ze chodze juz czasem jak kaczka.. Ale prawda jest taka ze jak posiedzę chwile to albo pachwiny albo pęcherz pełny i przez chwile idę jak łamaga zanim sie wysiusiam albo rozciągnie, czasami ciśnie i tyle to co poradzę
Zuzzi to nic nie zbadał? To co to za wizyta, przecież on od tego chyba jest i za to pacanowi płaca.. I masz ty lekarza "z powołania"....
Aneczka to u ciebie tez coraz bliżej

syndrom wicią gniazda chyba sie włączył.. Jeju mi z brzuchem tak cieżko sprzątać, zwłaszcza jakies dolne partie gdzie musze kucnąć to juz tragedia ..
Borysiatko trzym kciuki &&&& mocnoooo &&&&