reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney może coś jednak było w tym 7.07 haha trzymam kciuki! Jeszcze nie wiem za co (bo nie wiem czy już czas czy lepiej nie?), ale trzymam :D

Przed chwilą dzwonił mechanik..za naprawę części + robocizna wyjdzie bagatela 1600PLN (plus stówka za lawetę)...no super. Ale pełna nadziei patrzę w przyszłość i liczę, że na tych naprawach póki co się skończy! Auto będzie do odebrania po weekendzie...

Aneczka nastepna z rozwarvirm ;)
Fajnie. I ten przyplyw energi mozliwe ze rzed porodem ;)

Magdus wylacz telefon i idz spac ;)

Bunia moj m dzis skrecal szafe i poprosil mnie o scierke... zanim ja wstalam to on z tekstem "dwa dni pozniej" hahaha

Bylam dxis na miescie i co chwila skurcz taki ze ledow szlam hehe.
W domu teraz siedze i nadal sa ale naszczescie rzadziej ;)

Anney czemu wkur.wiona ??

Lilija , Ancikowa w spolcxuje z autami ;/ ja tez bez auta jak bez reki ;(

Werci ja tez brak sil mam calkowity... pranie wczoraj eypralam (nasze) i lezy w pralce bo pogoda nie teges a w donu mi sie wieszac nie chcialo...

Pupui wow! Ile gitar ;)
Baddzo fajne dom macie ! A porzadkiem sie nie przejmuj. Przyjdzie i na to czas.

Cinamona hehe no to szykuj podwozie;) ja dzis kupilam herbate z lisci malin ;) ale jeszcze z 3 tyg zanim zaczne pic.

Zuzzi fajnie ze torba juz gotowa..a lekarz eg. Szkoda slow ;/

Anney moze z tad ten nerw ? Ze skurcze..i sie zaczyna ;)

Magdus o ja cie! Ile bagazu!
Moj m byl zdziwiony ze ja dwie male torby biore.. kurde jakby zapomnial ze niecale dwa lata temu tez dwie bralam.. eh
Powiedzialam mu ze po co mu torba jak idzie do pracy na 8 godz ? Haha

Ja tez dzis zgage mam od rana..i mdli mnie ;/

Anney no ciekawe czy sie rozkreci. O i silniejszy.. trzymam kciuki ;)

Haha pewnie Anney z wanny relacje nam zdaje ;);)

O jakie ladne zachcianki macir ;) ja bym sie coli napila.. i zjafla vos slodkoego..ale nie mam zbytnio co. ? Kurcze.. a do sklepu juz nie pojde eh.

Anney wiedzialam ze z wanny piszesz ! Hahaha ;) ja tez telefon biore do wanny jak mam zamiar polezec.. albo laptopa i film ogladam ;)
Lola dawa ;) hehe.

reklama
Do góry