reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Żylaki eh, u nas też to genetyczne. Babcia miała mnóstwo solidnych wypuklych. Moja mama narazie chyba nie ma, ale za to i ona i ja mamy pajaczki. Najbardziej mnie w tym wkurza to, że nie mogę robić np baniek chińskich na cellulit,biodro razu mi żyłki wychodzą. Więc ostatecznie mam i żyłki i cellulit

Bo w ciąży wychodzą. Naturalnie.

Bolą? Masz Stany zapalne?

Oj czasami bolą i to bardzo. Ale nie wiem co to stan zapalny, więc chyba nie mam.

Love pierwszy odkryłam w wieku 15 lat...

Fioleczka i mnie duże zdarza czasami ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Żylaki eh, u nas też to genetyczne. Babcia miała mnóstwo solidnych wypuklych. Moja mama narazie chyba nie ma, ale za to i ona i ja mamy pajaczki. Najbardziej mnie w tym wkurza to, że nie mogę robić np baniek chińskich na cellulit,biodro razu mi żyłki wychodzą. Więc ostatecznie mam i żyłki i cellulit

Ani ciepłych okładów, peelingów na ciepło, sauny, rozgrzewających kremów ;)

Ja tez mam chmurkę i co.
Dlatego tez złe sie w ciepłe czuje. Muszę mieć chłód. Przed ciąża łapałam sie w wodzie z lodem i to był raj!

Lunera jedna ma 6 lat a jej siostra 8. To taki obóz rodzinny bo organizatorką jest ich ciocia i babcia też pojechała razem z nimi. Ja mojej nie puszczę jeszcze pewnie długo :( Marta ma problem, żeby z babcią na parę dni gdzieś pojechać, a właśnie wyjeżdżają we wtorek na 4 dni do Koniakowa i mam nadzieję, że nie będę musiała po nią jechać.

Borysiątko gratulacje ! Waga niesamowita, super !

Sann lepiej się wypisz skoro tak czujesz, psychika kobiety po porodzie jest krucha i jeśli już widzisz że nie dajesz rady to odpuść!

Ja za to przegięłam dziś chyba z chodzeniem :( byliśmy w dinoparku i w sumie cały dzień na nogach :/ Boli mnie brzuch i kręgosłup teraz, mam spuchnięte nogi i póki co się nie ruszam, mam nadzieję że przejdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry