• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej, my tez dzis dalismy ze sprzataniem. Cala szafa zabudowana na 4m poszla. No prawie, bo zostaly mi jeszcze 3 polki, ale odpoczywam przed finalem. Ogarnelam m. In. polke z narzedziami meza, teraz wiem gdzie kazda srubka lezy. No i zdjelismy wszystko z gory, polowa wyjechala na smietnik. Tam byly cuda z poprzedniego remontu jeszcze :-)

Teraz stanelam przed lustrem i brzuch jakby nizej... I cisnie mnie niesamowicie na dole. Za duzo wlazenia na drabine. Na szczescie pozostale szafy sa mniejsze i czesciej tam zagladam.

Co do zylakow, to tez mnie chyba czeka. Poki co kruchosc naczyn mocno widac. A ja tak lubie cieple kapiele. W saunie nie bylam juz z 10 lat...

Borysiatko, gratuluję, super, że córcia taka konkretna :) odpoczywaj!

Sann, szczęśliwa matka to szczęśliwe dziecko, nie zadręczaj się, twoja psychika jest najważniejsza.

Dzisiaj rozmawiałam ze swoją świadkową, młodszy brat naszego kolegi z klasy z gimnazjum i liceum został tatusiem. Syn mierzył 57cm i ważył 2900g, odnoszący, czyli długi i chudy. Ale co mnie zszokowało to to, że mamusia będąc w ciąży, jarała fajki razem ze swoim mężem i jego bratem, a naszym kolegą. I moja świadkowa widziała to na własne oczy, jak ta laska była w 8 miesiącu... No ja jestem w szoku... oby Mały nie miał problemów w przyszłości...

Tylko z tym nic niechceniem strasznie źle się czuje. Bo nawet leżeć mi się nie chce ale nie mam sił wstać....

Jutro zrobię Wam zdjęcie sypialni.

14366412420571973858068.jpg
to uśmiech dla Was.

A wczoraj wracamy z Josią autem on chwyta mnie za rękę i mówi "mama kofam ce wiesz"?...
Małpka jedna.

Załączniki

• 14366412420571973858068.jpg
    14366412420571973858068.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 62
Ja paliłam ale tylko w pracy. Od fajek całkiem mnie odrzuciło i to też sprawiło że nabrałam podejrzeń że mogę być w ciąży. Nie wyobrażam sobie palić w ciąży, truć własne dziecko które się rozwija, dla mnie niewyobrażalne mimo iż byłam palaczką.

reklama
Ja tez paliła przed ciążą, wraz z testem był koniec. Miałam kiedyś koleżankę, z którą równocześnie byłyśmy w ciazy, ale jak w 3 miesiącu ciąży ona paliła w knajpie i piła piwo to tak pogadalysmy, że przestalysmy się kolegowac. A chłopczyk którego urodziła pierwszy rok życia spędził w szpitalach, charczal masakrycznie i okazało się ze ma astmę! Plus jeszcze mnóstwo innych alergii, AZS itd. Szkoda dziecka :(

Borysiatko - cudowne wieści. GRATULACJE :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry