lilija
Fanka BB :)
Akuku , no własnie i poruszylaś kolejną rzecz która od narodzin naszych dzieci będzie nam towarzyszyc do końca naszych dni- obawa o nie. Nie dziwie sie,że tak zareagowałaś tym bardziej,że mają alergię. Nadejdzie jednak taki moment kiedy już nad tym nie zapanujesz, a kłamstwo..... kłamstwa niestety będą sie zdarzały. Teraz są w takim wieku kiedy jeszcze możesz wiele im zaszczepić, później bedziesz mogła liczyc tylko na ich zdrowy rozsądek
Kciuki za wizyty raz jeszcze i dajcie dziewczyny znać.
Panikara, pewnie tak jest skoro sam m o tym mówi. Faceci mają zakodowane,że zbyt dużo przytulasów może zrobić z ich synów zniewieściałych typków. Mój Mż np nie lubi facetów w rurkach tzn ma ich ogolnie gdzieś, ale w zyciu by sie tak nie ubrał i jak nieraz ich widzi to patrzy się na mnie informująco. Zapytany jednak co by zrobił gdyby okazało sie,że jego syn jest np gejem, odpowiedział - kochałbym go.
Kciuki za wizyty raz jeszcze i dajcie dziewczyny znać.
Panikara, pewnie tak jest skoro sam m o tym mówi. Faceci mają zakodowane,że zbyt dużo przytulasów może zrobić z ich synów zniewieściałych typków. Mój Mż np nie lubi facetów w rurkach tzn ma ich ogolnie gdzieś, ale w zyciu by sie tak nie ubrał i jak nieraz ich widzi to patrzy się na mnie informująco. Zapytany jednak co by zrobił gdyby okazało sie,że jego syn jest np gejem, odpowiedział - kochałbym go.