reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

mi przez jakies pol roku albo i dluzej jak przypominsl sie porid to nie spalam w nocy, mimo ze nie bylo komplikacji ale ten bol dla mnie byl koszmarem i uwazam ze zzo to zbawienie, fajnie ze chociaz niektore z was moga dostac, u mnie nie ma szans

reklama
Ewelinka . Lucere ale Natki dylemat polega na tym,że jeden szpital ma bardzo dobre opinie ale nie ma zzo, a drugi ma dobre opinie i zzo i pewnie nie do konca jest zdecydowana do ktorego jechać. Też zastanawiam sie nad tymi dwoma i mam ten sam problem.

Mój Mż jest kochany i duzo robi teraz w domu, każe mi lezec i odpoczywać, głaszcze małego przez brzuch i w ogole jak dla mnie bomba :)

Tylko ten z zzo zabrania odwiedzin. I to mnie zastanawia, bo sama z małym przez 3 dni bez mż.... nie wiem czy tak chcę.

lilia ja tez moglabym wybrac niby lepszy szpital bo ma lepsze opinie ale opinie noe zawsze sa wiarygodne, ooim szpitalu bylo duzo zlych i ze polozne niemile ale to sie nie sprawdzilo, polozna co odbierala syna do tej pory mnie pamieta, jak bylam ostatnio to pytala ilw jeszcze, od razu z usmiechem jak mnie poznala, mysle ze popristu trEba byc milym dla nich i wtedy one tez sa mile, ciezka maja prace bo kobiety przy porodzie bywaja bardzo ciezkie, ja sie darlam ze 3 h na szczytach skurczow i ani jednego zlego slowa nie uslyszalam, pocieszala jak mogla i mnie i meza, a byla ze mna cala zmiane 12h i potem jescze 1,5h dluzej az sie urodzil chociaz juz boku bo porod odebrala druga polozna ktora przyszla na zmiane nowa, nic nie placilam,

Poród rodzinny jest, ale odwiedzin ojca na oddziale poporodowym nie ma, mozna ewentualnie z dzieckiem podejśc do drzwi i przez szybę popukać tatusiowi

reklama
Jakby co
To jestem spowrptem i na bank nie rodzę.
I nie zapowiada sie żebym urodziła w weekend.

Zamknę listę sierpniowek jak nic.
Więcej w wątku wizytowym napisE.

Do góry