reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zuzzi mnie też się skończyły wczoraj wrrr a jak na złość na noc mnie taka dopadła że aż mi się cofało :( picie mleka mi nie pomaga, tzn pomaga ale na 10 minut :( Będziemy miały dzieciaczki z bujnymi czuprynami :D Super że macie taką empatyczną fotografkę że rozumie jak ciężarna męczy się w taki upał i robi sesję o 7 rano.
Mi w nocy dzidziuch chyba ułożył się w pozycji na pająka w sensie nóżki pod żebra a łapkami za kości biodrowe złapał bo tak go właśnie czułam i to było niemiłe. Powiem wam że te upały są naprawdę wykańczające i jak współczuję sobie tak i współczuję wam bo to chyba najgorszy okres na ciążę. Zaraz muszę jechać kupić trochę karmy psom bo zamówiłam przez neta ale przyjdzie dopiero w poniedziałek, bo oczywiście ciąża robi mi coś z mózgiem i zamówiłam złą i musiałam odkręcać.

reklama
Cinamona żeby światło było "wyjątkowe"[emoji16] Ale nie wiem czym się różniło od takiego o 14.00. Panikara to nie było ze względu na mnie [emoji6] Mi to pasuje, bo nie było mi gorąco przynajmniej.

Zatem zuzzi czekamy na efekty!!!!!

Lunera, cina, panikara, współczuje nieprzespanej nocy.
No ja tez moc miałam zryta, ale na szczęście przez skurcze.

Piękny dzień dziś!

Hej!

Nikt nie rodzi dzisiaj? Ja dostałam przypływu energi i nawet chce mi sie za coś zabrać ;) obiadek gotowy czyli dzień będzie udany.

Moja maluda ma dobry humor wiec nawet mi sie udziela.

Cieszę sie ze Was mam.

Blerka, ściągaj ubrania masz kolejny miliard powodów do
Chodzenia nago ;)
A jakie efekty tego bedą! Przyjemności! I jeszcze bez obawy o zajście w ciąże [emoji7][emoji7]

Cieszę sie, ze dobry dzień!

Witam się i ja.
Fizycznie strasznie!!!!

I mnie dopadło, nie wiem co, ale mnie mdli od wczoraj wieczór, Boli mnie lewa cześć od biodra w dol i mi cała noga drętwieje...Jakoś tak sie ułożył się ten mój lokatorek. I łeb napier...lalalla że hoho.

Ale co z tego, dziś pokazy samolotowe, Sunderland Air Show. Wiec trzeba zacisnąć zęby i jechać. Jak porobię zdjęcia pokarze.
Jocha lubi samoloty nie mogę mu odebrać tej przyjemności.

reklama
Cześć babole!

Udanej soboty życzę :))

Mój Mż umył własnie dwa okna- sam!! Po prostu wstał, wziął ściery i umył .... jeeeaaaa! <3

Podbrzusze mnie napierdziela że hej także cud miod i orzeszki!

Do góry