reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej
a w Trójmieście pada i pada....

Mnie od rana czyści, matko masakra jakaś!

Jeśli chodzi o uczucie do dziecka to dla mnie córeczka jest wszystkim od początku, po poronieniu byłam załamana, a ona mi wszystko wynagrodziła; ale w tej ciąży jest zupełnie inaczej, gdyby nie brzuch to w ogóle nie myślę o ciąży , sama się martwiłam, że coś jest ze mną nie tak, czy będę potrafiła tak samo kochać drugie dziecko?!

reklama
to zazdroszczę lilija że okna pomył, bo mnie to czeka, ale ja czekam aż trochę te upały zelżeją. Mojego do okien nie gonię, bo jak kiedyś mi umył to takie smugi zostawił że i tak musiałam poprawiać. On ma zadanie wieszania firan :)
pupui udanej zabawy !
ala jak ja bym chciała żeby u nas popadało :( już wszystkie kwiatki mi padają na balkonie a duszno tak że nie ma czym oddychać :/

Panikara unył dwa a zostały jeszcze 4 w tym tarasowe :p . My mamy naprawdę duże okna i jest co przy nich machać. Smugi są hahahahah , ale ja go za to nie ganiam, bo sie zniechęci. Chwalę , a poźniej jak nie widzi to poprawię :p

U was taka ladna pogoda a u mnie deszczowo (Belgia) :( Dajcie troche slonca !! :-) Ja wczoraj zaczelam sprzatac kuchnie (doglebnie) ale udalo mi sie wysprzatac tylko polowe :-D nie mialam sily na wiecej ,ale za to dzis w nocy (po 3) zaczely mi sie skurcze ,tak mysle :crazy: bol jak przy miesiaczce.. i tak do tej pory nieregularne ... teraz chyba przestaly .. :eek: albo to moje urojenia albo cos z tego bedzie :D haha :-D

Pupui wrzucaj fotki potem!!!
U mnie cisza ...dalej. Synus mi wyjechal na obóz i juz tęsknię. Zapowiedział bratu ze ma na niego czekać w brzuchu tydzień wiec z porodu w najblizszym czasie nici ;)
Dobrze tu dziewczyny mowily o milosci do dziecka itp. To przychodzi potem jak juz je w ramionach trzymamy. Lunera gdzies to super ujęła o porodzie itp. Ja tez tak z pierwszym mialam. Teraz w sumie tez jeszcze nie potrafię sobie go wyobrazić. Nie ma jakis och i ach. I boje się jak to będzie po tylu latach znów sie w tym odnaleźć. Nawet bardzo czasem. Znow wszystko od nowa. Ale wierzę ze jak go zobaczymy to oszalejemy na jego punkcie. I obędzie sie bez baby bluesa.
Miłej soboty wszystkim!!!!

Uff... Skończyliśmy! Fotografki (moja koleżanka i jej dziewczyna) dopiero 15 min temu wyszły... Próbkę dostanę (i Wy też) pod koniec weekendu, a całość do dwóch tygodni. Ogólnie jestem zadowolona [emoji4]
U nas też upał, ale jest wiatr więc da się wytrzymać.

reklama
Dziewczyny co byście chciały dostać w prezencie dla dziecka? Koleżanka lada chwila rodzi a ja mam mały dylemat co jej kupic. Myślałam o leżaczku z fp ale nie wiem czy coś bardziej przydatnego może by sie wymyśliło???

Do góry