reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ewelinka, a czemu nie możesz? Niewygodnie ci czy ciepło? Czy zawsze masz tak na końcu ciąży?

Ja jozia rodziłam po kilku dniach bez snu. Te moje urazy wlasnie były z tego co lekarka (od 7bolesci) mówiła, od wyczerpanego organizmubi mięśni. Ale czy taka prawda? Nie wiem. Nie znam sie. Wiec tym razem zdecydowanie wolałabym byc wyspana, co sie niestety ostatnio nie dzieje rownież ;)

Akuku, nie liczę dokładnie, ale ok 10-15min.... Jak
Co nocy... Sa nieregularne ale silne. Ciągnięcia w pochwie, w podbrzuszu, plecy bolą.
Nie zwykle przepowiadaki, bo przy tych to ja śpię.

Do tego znow mnie czyściło (juz 9raz dziś) -tez standard od kilku tygodni.

Zrzuciłam 3kg od ostatniej wizyty wg domowej wagi. Zobaczę jak pokaE sie na szpitalnej jutro.
Jem na zmianę marchew, oliwki, ser, arbuza, banany, popijam sokiem z buraków i sporadycznie jakiś brązowy chleb. Ciągnie mnie na kawę, wiec dwie kawy takie z 3/4lyzexzki dziennie (na duzy kubek wody, wiec lura ;) )
M cuda na kiju gotuje, a mi sie nawet nie chce jeść. Tylko trawę bym jadła ;)

Cholera wie co
To bedzie . Mi juz wszystko obojętnieje.

reklama
Anney co przysypiam to skurcz ale nie sa mocno blesne..jednach wchodza na plecyi podbrzusze.. czekam dalej. Moze uda die usnac i di rana przetrwam. Najwyzej pojedziemy z dziecmi haha..

anney chyba denerwuje sie porodem bo innej przyczyny nie widze, tylko brzuch mi cierpnie w kazdej pozycji jiz bo duzy jest, u mnie mimo niewyspania nie bylo zadnych urazow oprocz pekniecia pierwszego stopnia ale to pikus przy czterokilowym dziecku

Anney,
Jeszcze nie urodzila. Ma za malo wod, dzis dali jej kroplowke (nie oksy) na wywolanie. Mowi, ze maks 3 dni jej dadza i ew cesarka.

Mnie po burakach raczej rozluznia...

Akuku, jedz poki sama mozesz. Z Emilkiem tez mialas nieregularne.
A dreszcze to ja mialam przy tzw kryzysie 7 cm...

Zegnam sie do kolejnej przerwy na siusiu. Maly ewidentnie nisko siedzi, bo od tyg min 3 wizyty w ciagu nocy...

Ale emocje dziewczyny.. Mysle sobie poczytam przed snem a tu widzę sie dzieje u was..
Życzę wam spokojnej nocy zeby udało wam sie zasnac i wypocząć i odetchnąć choć trochę.. Abyście nabrały sił na jutro.. Jestem z wami myślami [emoji8]
Anney, akuku biedactwa sie nacierpicie tymi skurczami [emoji8]

Akuku i jak?

Lunka, ciekawa kroplówka na wywolanie, która nie jest oxy, nie wiesz co to?
Biedna, dobrze ze w szpitalu i wszystko bedzie ok

Ja tez miałam dreszcze przy cudownych 7cm haha

PrYsnelam uff, moze pospie dalej :)

Ewelinka, rzeczywiscie 1st to super przy takim klopsiku :)
Nie denerwuj sie kochana, na to akurat mu mie mamy absolutnie rzadnego wpływu !

Buniu, ta noc jeat całkiem dobra dla mnie ;) jedna z łagodniejszych :d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry