anney
Fanka BB :)
Ewelinka, a czemu nie możesz? Niewygodnie ci czy ciepło? Czy zawsze masz tak na końcu ciąży?
Ja jozia rodziłam po kilku dniach bez snu. Te moje urazy wlasnie były z tego co lekarka (od 7bolesci) mówiła, od wyczerpanego organizmubi mięśni. Ale czy taka prawda? Nie wiem. Nie znam sie. Wiec tym razem zdecydowanie wolałabym byc wyspana, co sie niestety ostatnio nie dzieje rownież
Akuku, nie liczę dokładnie, ale ok 10-15min.... Jak
Co nocy... Sa nieregularne ale silne. Ciągnięcia w pochwie, w podbrzuszu, plecy bolą.
Nie zwykle przepowiadaki, bo przy tych to ja śpię.
Do tego znow mnie czyściło (juz 9raz dziś) -tez standard od kilku tygodni.
Zrzuciłam 3kg od ostatniej wizyty wg domowej wagi. Zobaczę jak pokaE sie na szpitalnej jutro.
Jem na zmianę marchew, oliwki, ser, arbuza, banany, popijam sokiem z buraków i sporadycznie jakiś brązowy chleb. Ciągnie mnie na kawę, wiec dwie kawy takie z 3/4lyzexzki dziennie (na duzy kubek wody, wiec lura
)
M cuda na kiju gotuje, a mi sie nawet nie chce jeść. Tylko trawę bym jadła
Cholera wie co
To bedzie . Mi juz wszystko obojętnieje.
Ja jozia rodziłam po kilku dniach bez snu. Te moje urazy wlasnie były z tego co lekarka (od 7bolesci) mówiła, od wyczerpanego organizmubi mięśni. Ale czy taka prawda? Nie wiem. Nie znam sie. Wiec tym razem zdecydowanie wolałabym byc wyspana, co sie niestety ostatnio nie dzieje rownież
Akuku, nie liczę dokładnie, ale ok 10-15min.... Jak
Co nocy... Sa nieregularne ale silne. Ciągnięcia w pochwie, w podbrzuszu, plecy bolą.
Nie zwykle przepowiadaki, bo przy tych to ja śpię.
Do tego znow mnie czyściło (juz 9raz dziś) -tez standard od kilku tygodni.
Zrzuciłam 3kg od ostatniej wizyty wg domowej wagi. Zobaczę jak pokaE sie na szpitalnej jutro.
Jem na zmianę marchew, oliwki, ser, arbuza, banany, popijam sokiem z buraków i sporadycznie jakiś brązowy chleb. Ciągnie mnie na kawę, wiec dwie kawy takie z 3/4lyzexzki dziennie (na duzy kubek wody, wiec lura
M cuda na kiju gotuje, a mi sie nawet nie chce jeść. Tylko trawę bym jadła
Cholera wie co
To bedzie . Mi juz wszystko obojętnieje.