Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Blerka ale otwiera oczka jak sie budzi np ? Na poczatku maluszki widza tylko plamy nawwt nie wiem ile to trwa..ale mysle ze w szpitalu by zauwazyli jakby bylo cos nie tak.
Co do IP byłam już 2 razy.W trakcie ciąży i za każdym razem z obawą dot. Zbyt słabych ruchów.
Zrobili mi ostatnio ktg, usg, badanie gin. Dostałam wypis z wszystkimi danymi. Uważam że po to płacimy składki aby.móc liczyć w na pomoc w kaŻdej sytuacji.
W niedzielę mam termin i mimo że lekarz nie zalecił mi konsultacji to na pewno pojadę na IP sprawdzić czy wszystko ok.
Blerka A czy otwiera oczy przy przebudzeniu? Dzieci drażni światło i mało widzą przez pierwsze 2 tygodnie więc może dlatego częsTo mruży.
A pro po teściowej, kiedy pozwoliliscie na pierwszą wizytę gości?
Akuku -- to u mnie skurcze działają tak samo. Są są, a jak stwierdzam, ze może to to, to się uspokajają... dlatego dwa porody na oxytocynie... tak przynajmniej mi się wydaje....
Ja nie świrowałam z gośćmi, ale to kwestia podejścia, że my lubimy mieć gości. W szpitalu najbliższa rodzina tylko była, ale potem w domu to prawie codziennie ktoś wpadał. Ja i Marta już byłyśmy ,,ustabilizowane" więc nie było obaw.
Wiesz co Kruszka ja może lepiej skieruję Cię do Przedstawiciela ds. Praw Pacjenta w św. Zofii 22 536 93 08
Nie jestem pewna czy takie wypytywanie o to nie skończy się jakimś konfliktem, bo tak jak mówiłam mam zupełnie inne podejście niż oni i boję się, że bym za dużo powiedziała [emoji15]
Lilija wszystkiego najlepszego !!! Stu lat nie życzę bo to strasznie długo ale za to złotej rybki spełniającej życzenia lub choć gwiazdki z nieba!!!
Łap perseide i chowa do słoika! !!
Ja czekam na usg.
Blerka a jak go karmisz to otwiera oczka? Lub w ciemniejszy pokoju? Ja bym sobie nie wkreca la bo niepotrzebnie się stresujesz.