reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
No właśnie posiedzę dobie trochę na balkonie dziś, może coś wypatrze i powiem życzenia. W końcu po północy będą moje urodziny hihihi

Lunera Zuzzi dziękuję ☺ Zuzzi oczywiście nie narazaj się ☺
Lunera jeśli to nie problem to poproszę. Przeżywam ten poród jak cholerę. Raz, że się boje cc i w ogóle bardzo chciałam naturalnie, a tu nic się nie da zrobić.

Blerka spokojnie moim zdaniem to naturalne. Moj przez pierwszy tydzien to w zasadzie wcale nie otwieral. Dopiero od kilku dni (w niedziele skonczyl 2 tyg.) zaczal miec fazy aktywnosi z otwartymi oczkami trwajace okolo pol godziny. A jak Leos podczas kapieli? Ma otwarte czy zamkniete oczka?

Hej hej

Czasu na nic nie mam. Przy dwojce malych dzieci ciezko jest ciezko.
Ale jakos musze dac rade... Przeciez nikt mnie nie zastapi.

Enek wlasnie pojechal odwiezc tesciow na pociag.
Tak wiec zostajemy sami... Co to bedzie, co to bedzie...? Strach sie bac.

Mloda spi, mlody mam nadzieje zaraz zasnie, oczywiscie w moich ramionach. I jak zasnie to moge wskoczyc pod bardzo krotki prysznic.

Pod wieczor wpadaja do nas znajomi na grilla. Nie mam za bardzo ochoty ale sa niedaleko na wakacjacj i chca sie spotkac wykorzystujac sytuacje.
Nie na reke mi to bo nie bede moglamisc wczesnie do lozka. Ale coz, jakos przezyje.

Sorry ze tylko tak od siebi...

Lilija stowka!!! Spelnienia marzen

Cina,
Ja teraz chodze spac jak znajomi sa a zdarzalo mi sie nawet przy nich na sofie zasnac, hahaha!

Takze w ogole sie nie przejmuj i mysl o sobie. Chyba, ze zostana jutro i zajma sie dzieciakami jak ty bedziesz chciala sie polozyc!

Cina ja ostatnio jestem taka bezczelna, że jak jestem zmęczona mówię dobranoc i wychodzę, a m zostaje z gośćmi. Nic na siłę przecież, a jeśli mają rozum to zrozumieją chyba, że możesz być zmęczona!

Już po (ostatniej) wizycie u ginekologa, ale o tym w wątku wizytowym...w skrócie MASAKRA!

reklama
Kruszka mi się wydaje, że Cinamona to sobie może iść, ale czy spać?[emoji6] Ja np nie umiem zasnąć jak goście są w domu. Za dużo obcych często głośnych dźwięków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry