• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ale powiem wam, ze strasznie mi sie tez juz dluzy to czekanie!!! Zwlaszcza teraz, kiedy wiem, ze w sobote mam sie stawic. Co przeciez nie oznacza ze od razu beda wywolywac. Luca czekala kilka dni, takze nie wiadomo...

reklama
Dziękuję dziewczyny [emoji5]

Natka gdy miałam ktg na izbie to jedna z rodzących zaczynała wyć (autentycznie, w stylu wilka) gdy miała 17,dochodziły do 37-40 i była biedna bardzo. Ja w tym czasie miałam jeden na 40 cos tam i trochę bolało, nie powiem. Ja nie wiem od czego to zależy. To są jakieś ustawienia tych ktg? Zupełnie nie wiem. Może nie zwracaj na to uwagi? Nieustannie trzymam kciuki &&&

Kruszka oni sami nie wiedza. Ja z Józiem miałam parte!! Na wysokości 35.
A wszystkie wcześniejsze najwyżej rysowały sie na 30.

Położna mówiła ze niektóre nie czuja wogole 100, i autentycznie nie bolą, a inneaja niewielki rozrys i rodzą dziecko.

Love - mój Vinci robi kupe z białymi groszkami/ nitkami. Dziś była położna i powiedziała, że to normalne.

my dziś byliśmy na sesji zdjęciowej,... tak jak Młody śpi całe ranki tak dziś nic. Narobił na Ojca, na ozdobne kocyki pani fotograf, na siebie, na mnie, na wszystko :sorry: ale po 3 godzinach skończyliśmy :)
Później była położna... wizyta odbębniona. Pani niezbyt zainteresowana mną i Młodym.
Jutro mamy jechać na ważenie... zobaczymy ile nas przybyło.

Akuku, Pupui, Zuza - co taka cisza? rodzicie ? ;)

Puściliśmy Młodemu Mozarta! Leży z otwartymi oczami (!!!) i chłonie ;)

Blerka u nas to samo na sesji było! Siusiu ciągnęło sie za koszykami haha, w wadze ciepło, kocyki zagajdane, lola kupę robiła koncertowo ;)
Czekamy na zdjęcia wasze!!!

Dzie była tez położna u nas i hv, bardzo zadowolone, powiedziały, ze widać ze dziecko na piersi i sa bardzo zadowolone z ogólnego jej rozwoju i interakcji (która sie dopiero rozpoxElam wczoraj) no wcześniej była tylko ekstaza mleczna, spanie, kupa i dalej spanie.
Tylko ten podkrwawiajacy pępek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry