• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Evelinka to jakies nagle przypadki mieli ze zabraknie im inkubatorów? Domyślam sie ze potrzeba ci czasu i wsparcia i odpowiedniego nastawienia przed operacja a to wazne. Mam nadzieje ze nie na darmo każą ci czekać do 9 i uda im sie jakos tak zorganizować prace na oddziale aby cie przyjąć jak zaplanowali &&

Krawienie ustalo bo caly czop wypadl. Skurcze porodowe ustaly i zmien ily sie w przepowiadajace wystepujace co 15 minut. Takze po 2 dobach wypuszczaja mnie i mam zazywac no spe :p nie indukuja porodu bo twierdza, ze nie dam rady urodzic bedac taka zmecz

ona. Wyobrazcie sobie ze moglam dostawac podwojna dawke lekow rozkurczowych i mialam dostawac ale lekarz zapomnial zapisac. I dopiero wychodzac ze szpitala wiem, ze mam dzisiaj zabrac 6 nosp

Evelinkua ojejku ;( takie niespodzianki nie sa fajne ;(

Natka biedna umeczysz sie ! No i co z tym porodem ? Ze organizm potrafi tak w balon zrobic no!

Love pewnie sluz. Podczas karmienia piersia kupki sie zmieniaja. Wszystko w normie ;)

Ja dzis mam polozna.
Ahh myslalam ze moze juz nie.
.ale Ala widoznie lubi byc w brzuszku. Moze ona czeka na 17.08 haha

Kyora z was chciala rodzoc ze mna 24 ? Panikara? Nir pamietam a nir chcr mi sie grzebac w stronach... ojjj ja mam termin na 21.. i mam nadzieje ze do tego czasu juz mala bedzie na swiecie ;)

Zmykam szykowac biad i zbieram sie do poloznej.

o jeju :( niedobry dzień dziś dla was dziewczyny :/
natka zamiast zostawić Cię już w szpitalu to bez sensu wypuszczać
evelinkua biedactwo, tak się już nastawiłaś, aż nie wiem co napisać :/
trzymajcie się dziewczyny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry