reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej
Czytam was ale niestety nie mam czasu na odpisanie.
Jestem wiecznie zmeczona, spac mi sie chce nieziemsko...
Wczoraj przyjechal kuzyn enka z rodzina. Maja przeszczesliwa, caly dzien bawila sie z kuzynkami.
Zaraz jada do domu wiec jak ja odbiore z przedszkola ich juz nie bedzie. Bedzie bardzo bardzo smutna...
Od dzisiaj oficjalnie zostajemy sami w czworke. Ech strach sie bac[emoji12]

Lucalew co za infekcja? Trzymaj sie kochana

reklama
Lucalew współczuję rozłąki. Słodki tygrysek wygląda na silnego więc pewnie niebawem będzie razem [emoji4]
Evelinkua trzymam kciuki żeby były inkubatory i żebyście już dziś byli razem & & & &
Akuku kciuki za wizytę & & & &
Jeśli chodzi o pogodę to u mnie na balkonie jest super. 28'C i na prawdę przyjemnie się siedzi pierwszy raz od dawna.
Z rzeczy mniej super dziś napisałam do brata z pytaniem kiedy możemy odwiedzić nowego członka rodziny i napisał, że na razie nie bo w poniedziałek będzie miał operację i że może potem jak wszystko się uda... Oczy mi wyszły z orbit bo napisał jakbym wiedziała o czym mówi no i ogólnie tragedia. Jak zapytałam jaką operację to napisał "Opon mózgowych. Nie pytaj." [emoji30] Masakra! Wiecie co to może znaczyć?? Strasznie się martwię.

No właśnie też mam wrażenie, że to coś strasznego. Zapalenie opon mózgowych leczy się antybiotykiem więc to coś innego skoro operacja. No wiadomo, że się biedak zamartwia, ale zamykanie się i duszenie tego w sobie wg mnie może mu tylko utrudnić te ciężkie chwile.[emoji45]

Natka kciuki żeby coś się ruszyło :)
Evelinka daj znać co i jak, oby było dla was miejsce :)
Lucalew duuuużo zdrówka dla maluszka, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka i będziecie cieszyć się sobą w domku :)

A ja o dwóch dni kicham i smarczę, katar to mi ciurkiem leci.. a zaczęło się od bólu gardła. Nawet nie wiem skąd to przylazło, bo klima tylko w aucie a nie jeżdżę nim codziennie ;/

Suwina,
ja od ponad tygodnia juz sie mecze. Od spania przy otwartym oknie. Cale zatoki mam zawalone. Poki co inhalacje sola fizjo i nic wiecej sobie nie moge pomoc. Mam nadzieje, ze juz koncowka, bo nie chce nmlodego zarazic jak wyjdzie

Cinamona nie wiem co to za infekcja lekarka małego powiedziała że to może być infekcja wrodzona. Miał wysokie crp ale na szczęście spada po antybiotyku. W niedzielę i poniedziałek będzie miał badania czy dalej spada crp i jeśli wyniki z tych dni będą negatywne i wszystko inne ok to jest szansa że wyjdzie do domu

Lucalew trzymaj się dzielnie, wiem że to niełatwe, ale kto jak nie TY!!! Ale słodziak z małego:-)

Evelinkua trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej byli razem!

Akuku kciuki za Twoją wizytę.

Ja cały czas dziwnie się czuję i kłucie w szyjce czuję , chyba wybiorę się dziś na ktg.

reklama
Dziewczyny na ile przed porodem dostałyście pierwsze skierowanie na ktg? Mi zostały 2 tygodnie do terminu i nie byłam ani razu na ktg to jest normalne? Jakoś w poprzedniej ciąży wydawało mi się, że szybciej chodziłam na ktg..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry