Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dowiedziałam się coś więcej od taty. No więc będą mu usuwać jakąś przepuklinę. To malutki bąbelek pomiędzy czaszką a mózgiem więc wydaje się że nie skomplikowana operacja. Ufff...
Hej! Ja też czytam... Nocami zazwyczaj gdy zamieniam się w dojarkę:-)
Powoli zaczynamy się zaprzyjaźniać i współpracować, poznajemy się i ustalamy zasady. Tzn. Leon ustala, a my z Ojcem posłusznie akceptujemy. Młody całkowicie wywrócił nasz świat. Poza tym, że jesteśmy nieprzytomni to jest naprawdę fajnie. Miałam jakieś kryzysy, baby blues czaił się za rogiem, ale na chwilę obecną zniknął...
Nieocenione jest wsparcie męża.
Zaraz jedziemy na ważenie. Obstawiam, że spokojnie przekroczyliśmy 4 kilogramy. Mi do zrzutu zostały dwa. Brzuch się wciąga chociaż nadal żyje swoim życiem. Bycie matką karmiącą jest chyba najwspanialszym sposobem na zgubienie zbędnych kilogramów. Od października sie zapisałam na aqua fitness
Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie brzuchate żuczki! Jesteście bardzo dzielne! Evelinka - Ty jesteś bohaterką!
a wszystkim Mamusiom życzę snu i pięknych kup :-)
Ja chyba si przejade sprawdzic co z tymi ruchami... Pije herbatę z 2 lyzkami miodu. Słodzidziór taki że mi pysk na drugą strone wykrzywia...Jak gościa to nie ruszy to nie wiem....
Dziś tylko 2 razy mi dał znac....
Ja raczej twardo stąpam ale dzis cos mi to spokoju nie daje...
Pupui,
Gulnij jeszcze z litr wody i sie poloz na lewym boku. Takiej pokojowej albo cieplej.
Ja mialam takiego stresa 2 wieczory temu. Nic slodkiego nie zadzialalo, tylko akurat herbatka nieslodzona, ale generalnie picie powinno pobudzic
A jednak - wypisali mnie z zaleceniem brania nospy... ale tak mnie bolalo, ze pojechalam do innego szpitala. Rozwarcie na 3 cm uda sie dostac zewnatrzoponowe tylko akcja musi sie bardziej rozbujac dostane kroplowke nawadniajaca
Jeszcze godzinka i mąż wróci z pracy, no tak mi się dzisiaj nudzi a jednocześnie nic się robić nie chce, więc liczę na całorodzinny długi spacer Może chociaż kurze powycieram co by czysto było na weekend