reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ok, zapomnialam o tym waszym usg. Straszne kolejki sa jak przychodzi pan radiolog. Z najstarszym na niego czekalismy chyba 3 dni, finalnie przygotowali nam wypis wczesniej a opis maz odebral pozniej. I dzieki temu wyszlismy gdzies po 19.

Odnosnie 2, nie ma sie co bac. Lepiej wczesniej niz pozniej.

reklama
Zuzagk gratuluje !!!

Ja czekalam az m uspi Emilka i mielismy isc myc Ale.. jednak Malenska postanowila spac spac i spac.. a caly dzien co chwile byl cycua.. nie moglam nic zrobic za bardzo hehe.

Dzis ja zarejestrowalismy.

Byla polozna ze studentka... i pobierali dzis krew z pietki... ii miala to zrobic studentka ale moj m stwierdzil ze nie zgadza sie by uczyla sie na naszym dziecku.. hehe takze mogla tylko popatrzeć. . Fakt ze ja najpoerw powiedzialam ze bedzie zastrzyk ..a to tylko takie nakucie.. no nie wazne.
Jutro polozna nie przychodzi bo uwaza ze sobie dobrze radze..

Ale pytala mnie czy chce by przyszedl doradca laktacyjny.. odmowilam bo juz jestem po nawale ..piersi miekkie dosyc..tzn nie robia sie kamienie. Ala ladnie sciaga i mleczko leci. Wiec nie widze potrzeby.

Czekam az sie mala obudzi bo jeszcze w sukience jest i chcialabym ja w spioszki na noc ubrac. No i wypadaloby pewnie pielusie zmienic.

Ja też czekam aż się mały obudzi bo śpi sobie w salonie na sofie..boje się ze jak go podniose to się obudzi :D a chciałabym juz iść do wyrka hehe.. A śpi juz ze 3 godzinki to pewnie się przebudzi wkrótce

dziewczyny wszystko super ale czy Wy tez bylyscie takie oslabione? ledwo poszlam do wc tak mi sie kreci w glowie. jak dobrze pojdzie to malego dostane rano

reklama
bo nie moge sie podniesc. jak szlam siusiu to sie zatrzymywalam co chwile z mroczkami przed oczami. do rana mam odpoczac jak nic nie da to podadza cos na wzmocnienie

Do góry