reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Amor smarujemy tylko i wyłącznie kokosem. Chłopcom nie smarowałam pupy, tylko mykam i suszylam i było siper, ale Lola robi masę kup i sika bardzo duzo, wiec kokos na pupce jesli sie zaczerwieni. (Coraz rzadziej choc odparzenia nie miałyśmy nigdy )
Nie daje witamin jeszcze.
Chemii żadnej nie podaje ani nie smaruje.
Kapiemy w czystej wodzie. Ciemieniuchy nie mamy ;)

Magdus, wycisz sie kochana. Jak jestes na mm, niech babcia zajmie sie mała na pol dnia a ty sie zrelaksuj. Jest CIA w tym, ze spokojna mama to spokojne dziecko. Spróbuj, szkoda żebyś sie szarpała :(

Dziekuje dziewczyny [emoji8][emoji8][emoji8]
Zuzzi, możesz wziąć wilgotna chusteczkę i przecierać małemu szyje jak zasypia, to pomaga [emoji16]
Brzuchem sie nie przejmuj, bo za tydzien jak opuchlizna, woda zejdzie i obkurczy sie macica, bedzie prawdziwy obraz ;) i jakikolwiek nie bedzie, bedxiesz i tsk wyglądać juicy [emoji7]

Blerka haha, ty wokalnie kwitniesz z Leonem co[emoji7][emoji7][emoji7] kaczka dziwaczka, pan kleks [emoji16][emoji8][emoji8]

Dziewczyny współczuje niespiacych dzieci. Ja moze lepiej nie pisze ile lola spała ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Haha. Pewna jestes?

Ok. W ciagu dnia(miedzy 8, a teraz) 7h [emoji16][emoji16]

A teraz you know .... [emoji16][emoji16][emoji16] ImageUploadedByForum BabyBoom1440617372.697954.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440617372.697954.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440617372.697954.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 79
Ala, nie mogę z komórki wysłać linka.
Wejdź na główna stronę forum i gdzieś na dole sa zamknięte kąciki. Tam wejdź.

dzieki dziewczyny!

jestem zdziwiona, maly chwycil cyca jakby mial to we krwi i ssal ponad godzine. oczy szeroko otwarte, sluchal wszystkiego i glowke podnosil

Anney,
Ja tak mam, ze jak glosno pochwale to sie psuje wszystko, wiec tez nie mowie nic o spaniu i zachowaniu...

Zuzzi,
A ja trafilam na sale z kolezanka z patologii :-) Jutro wychodzicie?

reklama
Lunera jutro Aleks będzie miał usg jamy brzusznej w związku z tym wodonerczem i jeśli lekarz znajdzie czas w pierwszej połowie dnia to jutro. W godzinach 14-17 są wypisy więc jak usg będzie później to dopiero w piątek.
Dziewczyny, a ja chyba niedługo będę musiała 2 i się tego strasznie boję. Jest bardzo źle jak kaszlę i się śmieje a co dopiero coś mocniej działać... Boję się [emoji37]

Do góry