reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Amawell, po tygodniu bez kupy bym sie martwila mocniej. Moi chlopcy raczej regularni. Kolezanka miala corcie, ktora tak 1-2 x na tydzien we tym czasie robila. Tak juz miala. Generalnie po tygodniu bym sie poradzila lekarza albo dala pol czopka glicerynowego.

reklama
Magdis, to rzeczywiscie :( moze spróbuj jak mowi Akuku. Na każde dziecko jest sposób, tylko czSami duzo czSu minie, by go znaleźć.
Ściskam mocno!! Dziewczyny juz
Duzo poradziły, moze cos zDziala. [emoji8]

Moja lola topi sie na szerokość w ubrankach. Na długość 0-3m sa juz w rękawkach przykrotkawe, a na szerokość sie topi. Znacie moze jakaś firma, która robi ubranka dla długich inszczuplych dzieci?

Cartersa mam śpiochy i wlasnie sa super, tylko na 3m sa na styk, wiec za
Dwa
Tyć bedą za małe juz.
Spójrz na rękawki. ImageUploadedByForum BabyBoom1440673154.918354.jpg
Muszę zamówić body i sprawdzić. Dzięki werci! Swoją droga jakość cartersa jest fajna!

(Na
Zdjeciu kocyk jeszcze po Józiu [emoji7][emoji7] 10lat)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440673154.918354.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440673154.918354.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 90
Ja sie trochę martwię bo ubranka 0-3 już sa prawie dobre a mały ma 9 dni... Heh dobrze ze mam już na zapas do roku rzeczy bo mały rośnie jak szalony ;)

oby było tak jak jest ;)

ktora z Was daje biogaje i widzi efekty?

reklama
Anney - Carters i H&M, czasem ZARA... Nexta w drugą stronę szerokie i krótkie... Mamy podobny problem z Vincim ;)

Czy jestem jedyna, która jeszcze nie dała smoka?? :p

Do góry