Evelinkua wcale sie nie dziwie ze jest ciezko. Jeszcze troche i ustalicie sobie jakis tryb.
Lunera na szczescie nie jest az tak zle. Mam rozwolnienie i mnie muli ale na szczescie nie wymiotuje..
Ala kurcze nie pamietam nazwy smoczka ale jak bede w sklepie to sprawdze.. on ma takie cos lekko szorstkie na tej gumie i np Emil innego nie chcial jako niemowle wiwc Ali odrazu ten kupilam i ssie go ladnie
Niki trzymam kciuki by sie rozkrwcilo !
Loveboiled bylas juz na tej sesji darmowej ? Jak to wyglada gdzie trzeba isc ?
Musze popatrEc na tw kursy..tylko czy ja znajde czas ?
Magdus to otulaj w kocyk. Popatrz na yt jak dobrze otulic malucha, u mnie kazde moje dziecko chcialo byc otulane i kazde sie tak uspokajalo. Trzymam kciuki bo nie ma nic gorszego jak placz dziecka nie wiadomo z czego.
Love o widzisz a moja musi miec ciasno rece. Smieje sie ze jak spi to jest zawinieta w kokon jak dzdzownica po czym jak ja rozwijam to piekny motyl w sukience haha
Pije elektrolity i wmusilam jedna kromke chleba z maslem.
Alicja miala dzis pierwsza kapiel.. rano bo Ona jak tylko mowie o kapieli to spi i spi.. dzis tez czekalam 4 godziny az sie obudzi..az mi z cyckow kapalo!!
Zloscila sie zanim do wanienki wsadzilam.. poxzula wode i bloga cisza. Grzecznie lezala sobie.
Po kapieli troszke plakala puki bodow nie ubralam

a pozniej druga tura jedzonka i polozylismy ja

porozgladala sie i zasnela sama bez smoczka. Widocznie musi byc zatankowana od korek !