reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziewczyny w uk nie wiem czy słyszalyście o tej organizacji https://www.nct.org.uk oferują różne kursy ja idę w październiku na Introducing solid foods (weaning) oferują też zniżki jeśli income jest mniejszy niż 26000f i normalnie ten kurs kosztuje 27f a dali mi zniżkę i musze zapłacić tylko 10% czyli 2.70 :D mają też kursy baby message i mother and baby yoga

reklama
Nie mam otulaczy ale becik tez pomogl tylko raz a ciasno ja owinelam nim. Postep lub nie jest taki ze spi ale na dworze. A caly dzien troche ciezko z nia lazic. Ale noc rewelacja to chociaz tyle. Smoczek daje, roznie reaguje. Zalezy od humoru ale spi z nim tylko na dworze i ciumka a tak w domu to pociumka i zaraz nerwy

U nas rozmiar 50 zaczyna być już ciasny a jeszcze niedawno w nim się topiła :-P
Co do smoczka mamy NUK Lenka ma takie małe usteczka a one są akurat dla wczesniaków :-)

O tak sobie śpi :)

Załączniki

• 1440675299236.jpg
    1440675299236.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 86
Magdus,
A spacer bo wozisz czy swieze powietrze? Moj czasem spi w wozku z domu, wystarczy go delikatnie pobujac. Albo moze moglabys na balkonie usypiac skoro na dworze spi? Bo poki cieplo to przyjemnie ale niedlugo sie skonczy.

Anney,
H&M na waskie, mi sie udalo kupic body z mega waskimi rekawami, az niewygodnie wkladac.

Odnosnie smoczkow to Nuk albo Avent sie u nas sprawdza.
Blerka, moze nie bedziesz w ogole dawac? Chociaz skoro tak na tobie wisi calymi dniami to moze od tych ssania ma silny? A niekoniecznie glodny. Niedlugo sam znajdzie paluszki, chociaz nie wszystkie dzieci ssia.

Love,
Slicznie!

Zuza,
Najedzony?

reklama
Evelinkua wcale sie nie dziwie ze jest ciezko. Jeszcze troche i ustalicie sobie jakis tryb.

Lunera na szczescie nie jest az tak zle. Mam rozwolnienie i mnie muli ale na szczescie nie wymiotuje..

Ala kurcze nie pamietam nazwy smoczka ale jak bede w sklepie to sprawdze.. on ma takie cos lekko szorstkie na tej gumie i np Emil innego nie chcial jako niemowle wiwc Ali odrazu ten kupilam i ssie go ladnie ;)

Niki trzymam kciuki by sie rozkrwcilo !

Loveboiled bylas juz na tej sesji darmowej ? Jak to wyglada gdzie trzeba isc ?

Musze popatrEc na tw kursy..tylko czy ja znajde czas ?

Magdus to otulaj w kocyk. Popatrz na yt jak dobrze otulic malucha, u mnie kazde moje dziecko chcialo byc otulane i kazde sie tak uspokajalo. Trzymam kciuki bo nie ma nic gorszego jak placz dziecka nie wiadomo z czego.

Love o widzisz a moja musi miec ciasno rece. Smieje sie ze jak spi to jest zawinieta w kokon jak dzdzownica po czym jak ja rozwijam to piekny motyl w sukience haha ;)

Pije elektrolity i wmusilam jedna kromke chleba z maslem.

Alicja miala dzis pierwsza kapiel.. rano bo Ona jak tylko mowie o kapieli to spi i spi.. dzis tez czekalam 4 godziny az sie obudzi..az mi z cyckow kapalo!!
Zloscila sie zanim do wanienki wsadzilam.. poxzula wode i bloga cisza. Grzecznie lezala sobie.
Po kapieli troszke plakala puki bodow nie ubralam ;) a pozniej druga tura jedzonka i polozylismy ja ;) porozgladala sie i zasnela sama bez smoczka. Widocznie musi byc zatankowana od korek !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry