• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Amawel - u mojego młodego tez szmer w serduszku, miał w szpitalu usg i na kolejne jedziemy w listopadzie.

Blerka - my też bez smoka :-)

Córka miała smoczka Avent ale z USA taki soothie. Wpiszcie na necie to można zobaczyć. On najbardziej przypominał mi pierś a mówią żeby wybrać smoczek zbliżony do matczynej piersi.

Zuzzi - ja bym jeszcze poczekala ze smoczkiem i jeśli będzie ssal kciuki to wtedy lepszy smoczek.

Blerka - lepsze lojotokowe niż AZS :-) zawsze są jakieś plusy tez :-) choć wiem że to słabe pocieszenie..

Mam natłuszczać tak jakby to była ciemieniucha, a jak nie pomoże to maść cynkowa. No i przemywać. Doktor się bardziej obawia - ja też, że to mogą być początki AZS... a to już kiepsko.

No wlasnie kobietKI - jakie smoki używacie?
Ja mam smoka MAM i mlody na poczatku go akceptowal jako tako i nawet zasypial sam z nim a teraz pluje i dlawi sie nim. I smok be. Nie wiem czy juz moja piers jak smoka traktuje bo duzo by ciumcial. A nie chce go tego nauczyc. Moje starsze niesmokowe byly wiec zero doświadczenia. W nocy tez podajecie? Po jedzeniu do usypiania?
Moj do poludnia dzis drzemie po 15 min po cycaniu. A potem znow maruda bo nie dospal i tak w kółko. Na szczęście przestalo padac to moze popoludniu na spacer wyruszymy.

Blerka a jak to sie objawia u Leonka- ma jakies krostki?

Ja mam stresa- musze isc na firmowa Impreze bo urodziny mojego nowego szefa a tak strasznie nie chce - moje kolezanki to same singielki skupione na karierze i wiem ze bedzie obgadywanie, glupie spojrzenia bo ze wzgledu na ciaze i macierzynski nie bedzie mnie w firmie ponad pol roku a one musialy pracowac i za mnie... Jakos teraz mam dola i nie potrzebne sa mi dodatkowe negatywne przezycia...

Amawell - całe czoło... i te krostki są takie chropowate, z białymi czubkami, gdzieniegdzie robią się łuski....
Co do koleżanek... olej, myślę, że większość z nich skrycie Ci zazdrości. A doła masz z powodu baby blues? Uszy do góry! Impreza potrwa kilka godzin i wrócisz do domku :)

My mamy kauczukowy smok HEVEA. Pewnie niedługo użyjemy. Opinie ma super.

No wlasnie normalnie bym ich olala a teraz nie potrafie...2 tygodnie temu bylam na mamografi ze swoja przyjaciolka bo wyczula u siebie guzka w piersi po zakoncEniu karmienia ( ma polroczne dziecko) i niestety po biopsji wyszlo zzz ze to rak z przerzutqmi na wezly- nie moge prEstac o niej myslec jaki ten swiat niesprawiedliwy, dlaczego ona , mloda dziewczyna z malutkimi dziecmi....I jak ja wesprzec bo nie moge powstrzymac placzu jak z nia rozmawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry