reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cina.... uważam, że nie masz się czym martwić jeśli chodzi o kupy...ale lekarza zapytaj.
A może Hugo się przejada? albo tego powietrza za dużo?
My byliśmy wczoraj u pediatry i Leon się prężył akurat i ona stwierdziła, że to na bank kolka... Zawsze mi się wydawało, że przy kolkach dzieci strasznie się drą... ale co ja tam wiem ;-)

Pupui - Babo moja! <3

reklama
Lunera - ja? jak bym mogła, ja to Wam od razu dam znać jak już będzie coś na rzeczy. Po prostu ciężko się wbić w tematy czasem, a humor mam zwisły stracznie.

W domu spokój, tylko nic mi sie nie chce. Noż kurde.

Płakać mi się chce już.

Pupui [emoji173]️

Cina, jesz nabiał?
Rzeczywiscie n a refluks to trochę wyglada, sprawdz z pediatra.

Tsk mi was żal, ze tak sie wszystkie prawie męczycie z brzuszkami :(((((( czy ulewaniem, jeden pieron.

Ja mam pytanie do Was dziewczyny też w sprawie kupek. Pamiętam, że Marta robiła dużo i często a Szymek robi malusieńkie kupki i nie za często. Ostatnio miał wczoraj wieczorem a przez nockę i do tej pory nic nie było :(
karmimy się póki co mieszanie, pokarm dostałam dopiero dziś jupii i od razu przystawiłam młodego, oczywiście wszystko zwrócił :( dokarmiłam go butelką bo płakał głodny :( mam nadzieję, że to tylko tak na początek, a potem już jakoś zaakceptuje moje mleko, bo zależy mi strasznie ...

reklama
Cina taka kupa jest bardzo dobra. Znaczy ze dobrze trawi Twoje mleko.

Blerka ja nic nie robie z czkawka. Sama przechodzi ;) mala sie nie slosci..w brzuchu tez czkawke miala ;)

Cina spisuj sobie co jesz.. moze jest cos na co zle reaguje.

Ala puki co kupke robi rzadko...wczoraj i przedwczoraj po razie.. dzis juz zrobila wiec moze zacznie czesciej teraz.

Pupui jeszcze chwilla i wyskoczy. Ciekawe czy waga sie zgadza :) trzymam kciuki!

Ja dzis lepiej.. ponad 3 kg mniej na wadze po wczorajszym dniu.. slaba jestem ale juz zjadlam tosty z maslem..

Lidia kciuki !

Panikara moja Ala tez malo kupek robi puki co.
Jak uleje dostaw do drugiej piersi. Nie ma potrzeby dokarmiania ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry