reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kopfer wiesz mysle ze u was brzuszek od 3 tyg a od kilku dni dodatkowo skok..

Mozna dawac na zmiane espumisan i np delicol ? Sprobowalabym czy ali pomoze.. bo dalej sie biedna meczy.. teraz spi na mnie po dlugiej serii stekan ..a kupy dalej nie ma.
Mysle czy kupic gripe water..hm

reklama
Dzięki Akuku!
Na szczęście zaczęło spadać. Przy 39 zamówiłam lekarza do domu, ale lepiej nich mnie zobaczy, to morfologie sobie załatwię. Na wizycie pediatra sugerowała ze blado wyglądam i powinnam sie przebadać.

Blerka probuj odpoczywac. Kladz sie z malym w dzien jak usypia.. popros m byrano prYgorowal Ci prpwiant ..przekaski na dzien. Albp jak ma wolne tk niech zajmie sie malym caly dzien. A Ty tylko odpoczywaj choc wiem ze ciezko.. ja sama zmeczona a jak man chwile to zamiast odpoczac to sprzatam lazirnke albo inne potrzebne rzeczy robir.. eh

Lunera obyś szybko doszła do siebie!
Blerka ja też mam dziś gorszy dzień. M i Marta dziś prawie cały dzień na dworze a my z Szymkiem uwięzieni w domu. Nie chcę z nim wychodzić póki ma ten katar :-( trochę się czułam jak w więzieniu. Na dodatek zaczyna chyba wychodzić brak przespanych nocek i ciągle chodzę z bólem głowy. Organizm znów musi się nauczyć funkcjonować bez snu ciągłego przez 8h. Teraz młody śpi już 4h więc nocka się zapowiada ciekawie.

Dziewczyny wasze dzieci maja juz jakis mniej wiecej staly rytm dnia?
Zawsze chodza spac na noc o podobnej porze?
Bo mi sie to nie za bardzo udaje. Raz zasnie o 21 raz o 22 a raz o 23. Nie wiem jak to zorobic zeby zawsze chodzil o podobnej godzinie spac na noc. Gdybym miala tylko jego pewnie lawoej byloby mi siw zorganizowac ale jest jeszcze Maja i ona ma rutyne wieczorna i nie chce jej zaburzac. A przez to nie moge jakos tej rutyny u Hugo wprowadzic...

Cinamona u nas też z tym ciężko, dziś położna mi mówiła że do 3 miesiąca mogą dzieci być rozregulowane, potem się normuje. U nas też dziś Marta już śpi a Szymek jeszcze śpi więc jeszcze czeka nas kąpiel i pewnie wrzask na cały dom. Mam nadzieję ze nie obudzi Marty:-( wolałabym ich hurtem ogarnąć i mieć choć trochę wieczora dla siebie.

reklama
Moge wam polecic kropelki bobotic tam jest chyba 18 kropelek dziennie maksymalnie po 3 jakos tak i ja je podaje z biogaia i jak kupek nie bylo juz sa kolki ma ale daje mu kropelki bobotic i zaraz sie uspakaja wiec na niego dzialaja. Wiem ze dobre sa jeszcze infakol albo jakos tak.
Dzibek ma skaze bialkowa wczesniejsze mleko nic mu nie przeszkadzalo jak teraz sie okazalo bylo bez glutebu potem kupilam bebilon z pronutra i mu Wyskoczyly plamki twarda skorka;( tak mi go szkoda a dzisiaj udalo nam sie kupic kurteczke na teraz na przecenie i dwie bluzy na body zeby zalozyc. Dziewczyny jak uzywacie chusteczek pampers to z karta rossne 2 opakowania za 12 zl sa. One sa pakowane podwojnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry