reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lucalew ja z tych co stres zajadaja niestety.. ja wieczorem zjadlam dwie miski ogorkowej i teraz dwie kromki chleba z pasztetem pomidorem i pietruszka mniam. A dalej glodna jestem.
Czy ktoras z was moze ogladala ten filmik co wczoraj wkleilam link ?

Ja dzisiaj mialam marchewkowa tez mniam. Nie pomoge z zajadaniem stresu :-( Jedyne co mi przychodzi to powiedziec sobie ze nie bede jesc, to pewno ten sam mechanizm jak inne uzaleznienia jak nikotyna, alk itd. wiem ze jest ciezko.
Filmik przeglądałam.

Dzień dobry kochane,
Wścieklizna mi dzisiaj przeszła ale za to rano w sklepie pani mnie z równowagi wyprowadziła.
Wchodzę do sklepu z przezroczystą reklamówka w której mam chleb i sok.... a pani do mnie żebym zostawiła zakupy na podłodze przy kasie. Olałam ją bo niby dlaczego mam to zrobić? Ide dalej a pani znowu do mnie o tych zakupach. A ja że nie i dlaczego każdego na wejściu traktuje jak złodzieja, a ona na to że to żeby było mi wygodniej. Ja do niej że może to ja zdecyduje czy mi jest wygodnie, a ta dalej swoje że taka polityka firmy. A ona do mnie żebym jej pokazala te zakupy to się wściekłam tym bardziej że mialam przezroczystą jednorazówkę z chlebem no szok. To się jej zapytałam czy torebkę też mam jej pokazać. Wkurzyłam się na maxa i wyszłam wrrrrrrrrrrrr. Ciekawe czy jak z wózkiem z dzieckiem tam pójde a na dole będę miała zakupy to mi wozek z niemowlakiem też każe zostawić przy kasie. Szokkkkkkkk melisy mi chyba trzeba

U Cnoty byłam z Miłoszem i jest naprawdę rewelacyjny. Przemiła atomsfera i profesjonalizm. W dodatku jak się niedawno dowiedziałam jest jednym z niewielu lekarzy którzy mają międzynarodowy certyfikat dot. badań prenatalnych.
Jogobelka czyli idziesz do tego co ja :) Tyle, ze ja dopiero 2ego :) Tez swietny lekarz.

Ostatnia edycja:
Hej

Lucalew ciesze sie ze dziala. Uff :)

Ogladalas o witaminach nutrilite ? W drugim filmiku chyba.
Co myslisz o tym lekarzu ? Pytam z ciekawosci.

Jogobelka ehh mogla sobie baba darowac ta siatke. Też bym sie wkurzyla i wyszla.

Ja za 45 minut mam wizytę. .ide chwile po sklepie ochodzic bo nie oplaca mi sie di domu wracac.

Anney współczuję braku odpoczynku..mam to samo..
Noc do bani..emil co chwile sie budzil.. a ja jak zombie. . A na jutro tort ;/ ah trzeba sie ogarnac bo jutro tez nie odespie w dzien za bardzo bo m na nocki chodzi i musi spac..12 godzin jezdzi ciezka trasa..

reklama
Do góry