Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wlasnie za to was polubilam, za ta bezposredniosc!! Na pazdziernikowych nie czulam sie tak dobrze, bo tam mialam wrazenie kazda ą i ę a tutaj jest naprawde taka fajna babska atmosfera. I mowie to z czystym sumieniem, chociaz zawsze powtarzam, ze ja bab nie lubie :-)Ja nie czuje żadnych ruchów i jak wracalismy z USG na którym malństwo tak szalało to M był zdziwiony, że ja tego nie czuje. Bo maleństwo pięknie się gimnastykowało
Położna kazała mi zapamiętać datę pierwszych ruchów żeby wpisać do karty ciąż i jak zapytałąm się kiedy mam się ich spodziewać to powiedziała, że jak jestem szczupła to szybciej czyli koło 17 tygodnia już.
Dziewczyny zrobiło się troche nieprzyjemnie. Dajcie spokój Gosinikt nikogo tu na siłę nie trzyma i skoro jej tu nie odpowiada to przecież nie musi tu z nami pisać. nie ma co się obrażać i unosić
![]()
Lucere doczytalam Cie do konca :-)
Ja tam lubie czytac posty na bb I tutaj po prostu byc. Wiem ze jakbym chodzila do pracy to pewno nie mialabym tyle czasu zeby tu zagladac. Dziewczyny dlatego tez napisaly ze jesli chodzi o tematy mozna zawsze zapytac, zacząć taki, ktory nas interesuje a jak naprawdę nie podoba sie komus to forum to nie musi tu zagladac czy byc.