reklama
Czesc laski
Caly czas was podczytuje ale nie zawsze mam czas napisac.
Pupui ja rowniez trzymam kciukasy
Lucalew mialam miec dzisiaj golabki ale nie dostalam ladnej kapusty i tez zrobilam zupe ziemniaczana
( my na nia mowimy kartoflanka
)
Powodzenia na jutrzejszych wizytach
Caly czas was podczytuje ale nie zawsze mam czas napisac.
Pupui ja rowniez trzymam kciukasy
Lucalew mialam miec dzisiaj golabki ale nie dostalam ladnej kapusty i tez zrobilam zupe ziemniaczana
Powodzenia na jutrzejszych wizytach
lucalew
Fanka BB :)
Lucere doczytalam Cie do konca :-)
Ja tam lubie czytac posty na bb I tutaj po prostu byc. Wiem ze jakbym chodzila do pracy to pewno nie mialabym tyle czasu zeby tu zagladac. Dziewczyny dlatego tez napisaly ze jesli chodzi o tematy mozna zawsze zapytac, zacząć taki, ktory nas interesuje a jak naprawdę nie podoba sie komus to forum to nie musi tu zagladac czy byc.
Ja tam lubie czytac posty na bb I tutaj po prostu byc. Wiem ze jakbym chodzila do pracy to pewno nie mialabym tyle czasu zeby tu zagladac. Dziewczyny dlatego tez napisaly ze jesli chodzi o tematy mozna zawsze zapytac, zacząć taki, ktory nas interesuje a jak naprawdę nie podoba sie komus to forum to nie musi tu zagladac czy byc.
beata88
Magduś spokojnie uśmiech na twarzy i brzuch do przodu..
ja to ogólnie na takie sprawy mam zlewkę, bo i po co mamy się denerwować? Pamiętajmy jesteśmy w ciąży i dzieci też czują nasze emocje.. Szkoda że tak wyszło, jak komuś się nie podoba to niech nie wchodzi, nie pisze i odejdzie z godnością. A nie psuje innym atmosferę i mówi wszem i wobec jak tu jest źle.. No w końcu każdy jest dorosły i nie musimy wychodzić ostentacyjnie trzaskając wirtualnymi drzwiami..

Ja tez i nie ma dla mnie problemu, ze nieraz wchodze a tu 10 stron do przeczytania. I czytam, nawet jesli widze, ze to Akuku o 1 w nocy jadla ogorkowa 
Wlasnie za to was polubilam, za ta bezposredniosc!! Na pazdziernikowych nie czulam sie tak dobrze, bo tam mialam wrazenie kazda ą i ę a tutaj jest naprawde taka fajna babska atmosfera. I mowie to z czystym sumieniem, chociaz zawsze powtarzam, ze ja bab nie lubie :-)

Wlasnie za to was polubilam, za ta bezposredniosc!! Na pazdziernikowych nie czulam sie tak dobrze, bo tam mialam wrazenie kazda ą i ę a tutaj jest naprawde taka fajna babska atmosfera. I mowie to z czystym sumieniem, chociaz zawsze powtarzam, ze ja bab nie lubie :-)anney
Ja nie czuje żadnych ruchów i jak wracalismy z USG na którym malństwo tak szalało to M był zdziwiony, że ja tego nie czuje. Bo maleństwo pięknie się gimnastykowało
Położna kazała mi zapamiętać datę pierwszych ruchów żeby wpisać do karty ciąż i jak zapytałąm się kiedy mam się ich spodziewać to powiedziała, że jak jestem szczupła to szybciej czyli koło 17 tygodnia już.
Dziewczyny zrobiło się troche nieprzyjemnie. Dajcie spokój Gosinikt nikogo tu na siłę nie trzyma i skoro jej tu nie odpowiada to przecież nie musi tu z nami pisać. nie ma co się obrażać i unosić
![]()
borysiatko, zalezy gzie masz lozysko, jak sie ulozy, czy pierwsza ciaza i warstwa tluszcvowa, unerwieniei jak wiadomo czego sie spodziewac.
w 17tyg to dziecko ma ok 16cm wiec te ruchy sa cholernie wyrazne i trudne do przeoczenia.
ja w pierwszej ciazy wlasnie jakos w okolicach 18tyg poczulam.
beata88
Bo baby są wredneee 

blackcoffe
Zaciekawiona BB
a ja mam w....ne na glupie komentarze a nawet czasami mnie smiesza ,lubie tutaj wchodzic i was czytac.A najlepszy komentarz do tego... to ....brak komentarza.
Dziewynki z UK ile plailyscie za zdjecia z USG?bo mnie przyszlo,ze jesli chce zdjecia to musze zaplaic £10
Dziewynki z UK ile plailyscie za zdjecia z USG?bo mnie przyszlo,ze jesli chce zdjecia to musze zaplaic £10
Lucere doczytalam Cie do konca :-)
zgadzam sie w 100%.
Moja pszczola zasnela wiec mam ponad godzine dla siebie :-)
Lucere ten twoj pomysl zeby pisac jakies wazne dla nas sprawe czy pytanie, na inny kolor, jestem za.
jak tam z twoim ubezp.?
reklama
lucalew
Mona u mnie tez tzn na kaszubach mowi sie kartoflanka :-)