reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

To tak jakbym powiedziala 'nie interesuje mnie co u was, chce tylko powiedziec ze z moim dzieckiem wszystko w porzadku'. HA, i wtedy by bylo malo postow. Tylko, ze kazda z nas jest ciekawa siebie nawzajem.

reklama
Czesc laski:)
Caly czas was podczytuje ale nie zawsze mam czas napisac.

Pupui ja rowniez trzymam kciukasy

Lucalew mialam miec dzisiaj golabki ale nie dostalam ladnej kapusty i tez zrobilam zupe ziemniaczana :) ( my na nia mowimy kartoflanka :))

Powodzenia na jutrzejszych wizytach :)

Lucere doczytalam Cie do konca :-)

Ja tam lubie czytac posty na bb I tutaj po prostu byc. Wiem ze jakbym chodzila do pracy to pewno nie mialabym tyle czasu zeby tu zagladac. Dziewczyny dlatego tez napisaly ze jesli chodzi o tematy mozna zawsze zapytac, zacząć taki, ktory nas interesuje a jak naprawdę nie podoba sie komus to forum to nie musi tu zagladac czy byc.

Magduś spokojnie uśmiech na twarzy i brzuch do przodu..:) ja to ogólnie na takie sprawy mam zlewkę, bo i po co mamy się denerwować? Pamiętajmy jesteśmy w ciąży i dzieci też czują nasze emocje.. Szkoda że tak wyszło, jak komuś się nie podoba to niech nie wchodzi, nie pisze i odejdzie z godnością. A nie psuje innym atmosferę i mówi wszem i wobec jak tu jest źle.. No w końcu każdy jest dorosły i nie musimy wychodzić ostentacyjnie trzaskając wirtualnymi drzwiami..:sorry:

Ja tez i nie ma dla mnie problemu, ze nieraz wchodze a tu 10 stron do przeczytania. I czytam, nawet jesli widze, ze to Akuku o 1 w nocy jadla ogorkowa :-D:-D Wlasnie za to was polubilam, za ta bezposredniosc!! Na pazdziernikowych nie czulam sie tak dobrze, bo tam mialam wrazenie kazda ą i ę a tutaj jest naprawde taka fajna babska atmosfera. I mowie to z czystym sumieniem, chociaz zawsze powtarzam, ze ja bab nie lubie :-)

Ja nie czuje żadnych ruchów i jak wracalismy z USG na którym malństwo tak szalało to M był zdziwiony, że ja tego nie czuje. Bo maleństwo pięknie się gimnastykowało:)
Położna kazała mi zapamiętać datę pierwszych ruchów żeby wpisać do karty ciąż i jak zapytałąm się kiedy mam się ich spodziewać to powiedziała, że jak jestem szczupła to szybciej czyli koło 17 tygodnia już.

Dziewczyny zrobiło się troche nieprzyjemnie. Dajcie spokój Gosi:cool: nikt nikogo tu na siłę nie trzyma i skoro jej tu nie odpowiada to przecież nie musi tu z nami pisać. nie ma co się obrażać i unosić:)

borysiatko, zalezy gzie masz lozysko, jak sie ulozy, czy pierwsza ciaza i warstwa tluszcvowa, unerwieniei jak wiadomo czego sie spodziewac.
w 17tyg to dziecko ma ok 16cm wiec te ruchy sa cholernie wyrazne i trudne do przeoczenia.
ja w pierwszej ciazy wlasnie jakos w okolicach 18tyg poczulam.

a ja mam w....ne na glupie komentarze a nawet czasami mnie smiesza ,lubie tutaj wchodzic i was czytac.A najlepszy komentarz do tego... to ....brak komentarza.
Dziewynki z UK ile plailyscie za zdjecia z USG?bo mnie przyszlo,ze jesli chce zdjecia to musze zaplaic £10

Lucere doczytalam Cie do konca :-)

Ja tam lubie czytac posty na bb I tutaj po prostu byc. Wiem ze jakbym chodzila do pracy to pewno nie mialabym tyle czasu zeby tu zagladac. Dziewczyny dlatego tez napisaly ze jesli chodzi o tematy mozna zawsze zapytac, zacząć taki, ktory nas interesuje a jak naprawdę nie podoba sie komus to forum to nie musi tu zagladac czy byc.

zgadzam sie w 100%.

Moja pszczola zasnela wiec mam ponad godzine dla siebie :-)

Lucere ten twoj pomysl zeby pisac jakies wazne dla nas sprawe czy pytanie, na inny kolor, jestem za.
jak tam z twoim ubezp.?

reklama
Do góry