reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ale mnie dziecko wymeczylo. Cale popludnie sie bawilysmy i bawilysmy i bawilysmy... Ale dobrze ze taka zajeta byla bo oduczam ja od smoka w dzien i jak zajeta to nie jeczy za nim :-) zaczelam we wtorek i wtedy miala napady histerii a dzisiaj juz wogole za nim nie plakala. Ja juz bedzie oki w ciagu dnia to sie zabiore za smoka do spania...

Ja w pierwszej ciazy dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka na samym poczatku 12 tyg. I lekarz byl pewny na 100%.
Teraz tez sie dowiedzialam w 12 tyg. Chociaz babeczka co robila usg najpierw powiedziala ze to wczesnie jeszcze, ale jak sie przyjzala to mowi ze wyglada na chlopaka, pozniej patrzy jeszcze raz i mowi tak chlopak. Wiec chyba pewna byla. Jak na kolejnej wizycie moj gin mi potwierdzi to uwierze do konca[emoji1]
Ja chcialam druga corke ale w sumie fajnie ze chlopak, parka bedzie. No i wychowam go na cud miod mezczyzne [emoji12]

Natka a jeszcze jeden link znalazlam na 406 str.

Cinamona tez juz na nastepnej wizycie chcialabym poznac plec :) a jak nie to na prenatalnych moze uda sie cos podejrzec:) co do smoczka to ja malej najpierw mowilam ze jest juz duza ze smoczki sa dla maluszkow staralam sie zeby zasypiala juz bez. No i pewnego dnia Zu stwierdzila ze moze juz je wyrzucic a w zamian dostala wybrany przez siebie kubeczek do picia. Z calego mieszkania pozbierala smoki i je wyrzucila :) u nas to w miare szybko i sprawnie poszlo :)

Natka a jeszcze jeden link znalazlam na 406 str.

Cinamona tez juz na nastepnej wizycie chcialabym poznac plec :) a jak nie to na prenatalnych moze uda sie cos podejrzec:) co do smoczka to ja malej najpierw mowilam ze jest juz duza ze smoczki sa dla maluszkow staralam sie zeby zasypiala juz bez. No i pewnego dnia Zu stwierdzila ze moze juz je wyrzucic a w zamian dostala wybrany przez siebie kubeczek do picia. Z calego mieszkania pozbierala smoki i je wyrzucila :) u nas to w miare szybko i sprawnie poszlo :)

Ooo jak fajnie wykombinowane, gratulacje :)

Nie nadazam za Wami :-D
Witam nowe mamy :-)

My właśnie wróciliśmy że szpitala. Ja przez ta ciążę wyląduje w psychiatryku. Mówię Wam z bliźniakami to nawet przed porodem "kłopoty". Od rana twardnial mi brzuch i przez ta szyję bałam się, że może być coś nie tak mimo, że mój lekarz mówił że szyjka jest ok. Pojechaliśmy na ip żebym się uspokoiła i okazało się, że moja szyjka wydłużyła się do 35mm więc jest jak najbardziej prawidlowa, twarda i zamknięta. Z dziećmi wszystko super, serduszka też jak pociągi.
Ja to chyba zacznę wyprawke kompletować żeby zająć myśli przyjemnym sprawami. Ciągle tylko wysłu****e się w brzuch i przez to durne myśli.

Zanim nadgonie to co piszecie to już nie pamiętam co chce odpisać komu :-D

reklama
Do góry