reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Mona152 to mam nadzieję, że w lutym tam nic nie będzie widać hehe. Za tydzień mam normalne USG u mojej gin także zobaczę jak Fasolinka się miewa i jak rośnie. Trochę się niepokoję tymi wynikami, ale... co ma być to będzie, nie mamy już na nic wpływu dziewczyny, tego musimy się trzymać :)

Anney \, próbowałam Ci odpisać na priv ale chyba nie poszło :zawstydzona/y: jak wstawiłaś linka tu w którejś wiadomości to mogłam odczytać co pisałyście, ale nie widzę nigdzie wątku zamkniętego wśród wątków na forum, no chyba, że w ogóle nie powinno go tu być ? :P

Hahaha Anney rozumiem, że to Twój sposób na wywołanie córy?:D Oby skuteczny, trzymam kciuki! U mnie też musi być cipeczka, nie ma opcji :)
Byle zdrowe, to i siusiaka przeboleję ;) może drugie do pary uda nam się szybciej zmajstrować :)

Cupcake ja w pierwszej ciazy bylam pewna ze chlopak i wszystkim mowilam ze bedzie synus na usg okazalo sie ze bedzie corka maz sie poplakal a ja w szoku :p teraz chcialabym znow dziewczynke ale podejrzewam ze moze byc chlopiec :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry