reklama
Cupcake tutaj znajdziesz wiecej takich osob. I prxy okazji aniolkowych mam. Ja sama staralam sie o pierwsza ciaze 2 lata.
A wiesz Lucynko ze ja nawet dzis w okolicach na olx szukalam? Ale bije sie z myslami czy kupic tez czy nie tym bardziej ze moj piekny musi isc do dentysty wiec 150 nie moje... Pewnie ze musi byc dobrze, ale ja to ostatnio nie spie z nerwow, budze sie, mysle... Ech byle do sierpnia, a pozniej nie zmruze oka bo bede kontrolowala czy moje dziecko oddycha hahahaha
A wiesz Lucynko ze ja nawet dzis w okolicach na olx szukalam? Ale bije sie z myslami czy kupic tez czy nie tym bardziej ze moj piekny musi isc do dentysty wiec 150 nie moje... Pewnie ze musi byc dobrze, ale ja to ostatnio nie spie z nerwow, budze sie, mysle... Ech byle do sierpnia, a pozniej nie zmruze oka bo bede kontrolowala czy moje dziecko oddycha hahahaha
Borysiatko
Fanka BB :)
Borysiatko zachęciłaś mnie, też zamówiłam sobie jednego Brzusio Boxalubię takie rzeczy, często zamawiałam GlossyBox'y, lubię niespodzianki
Zamawiałaś już może wcześniej? Wiesz, czego się spodziewać w paczkach? Ciekawe, ciekawe.
Nie to sa nowe boxy
Już mogę wejsc na te zamkniete forum
anney
Anney ja rowniez mam problem z wejsciem na watek zamkniety.
Magdus ja tez caly czas mysle, musi byc dobrze ale mimo to tez moje mysli nie zawsze sa dobre.
ok. juz pisze.
ktos jeszcze?
lucalew
Magdus dokladnie a jak sie juz urodzi to bedziemy nawet w wc z dzieckiem :-)
Cupcake no to super ze wyniki inne ok.
Mam ciaze zagrozona glownie przez cukrzyce i wczesniejsza strate. Na poczatku tez chcialam pracowac ale teraz mysle ze to dobrze ze siedze w domu zwlaszcza ze od poczatku infekcja, przeziebienie, rwa kulszowa, mdlosci i wymioty itd.
Cupcake no to super ze wyniki inne ok.
Mam ciaze zagrozona glownie przez cukrzyce i wczesniejsza strate. Na poczatku tez chcialam pracowac ale teraz mysle ze to dobrze ze siedze w domu zwlaszcza ze od poczatku infekcja, przeziebienie, rwa kulszowa, mdlosci i wymioty itd.
To ciekawa jestem tych boxów
ale za 69zł to już chyba coś fajnego może być, pamiętam, że glossyboxy kosztowały 49zł, a były naprawdę fajne kosmetyki.
A zna już któraś z Was może płeć? Ciekawa jestem, kiedy ja poznam. 21 lutego mam wizytę w szpitalu, w którym chcę rodzić + USG 3D, to będzie 13t+2d, wiem, że to wcześnie, ale czytałam, że niektóre dziewczyny dowiedziały się już po 12tyg. Ciekawe czy stwierdzenie płci na tym etapie jest w ogóle wiarygodne i czy mam szansę, żeby coś ujrzeć. Póki co mam nieodparte przeczucie, że noszę Dziewczynkę
A zna już któraś z Was może płeć? Ciekawa jestem, kiedy ja poznam. 21 lutego mam wizytę w szpitalu, w którym chcę rodzić + USG 3D, to będzie 13t+2d, wiem, że to wcześnie, ale czytałam, że niektóre dziewczyny dowiedziały się już po 12tyg. Ciekawe czy stwierdzenie płci na tym etapie jest w ogóle wiarygodne i czy mam szansę, żeby coś ujrzeć. Póki co mam nieodparte przeczucie, że noszę Dziewczynkę
anney
To ciekawa jestem tych boxówale za 69zł to już chyba coś fajnego może być, pamiętam, że glossyboxy kosztowały 49zł, a były naprawdę fajne kosmetyki.
A zna już któraś z Was może płeć? Ciekawa jestem, kiedy ja poznam. 21 lutego mam wizytę w szpitalu, w którym chcę rodzić + USG 3D, to będzie 13t+2d, wiem, że to wcześnie, ale czytałam, że niektóre dziewczyny dowiedziały się już po 12tyg. Ciekawe czy stwierdzenie płci na tym etapie jest w ogóle wiarygodne i czy mam szansę, żeby coś ujrzeć. Póki co mam nieodparte przeczucie, że noszę Dziewczynkę![]()
ja w poprvedniej ciazy wlasnie w 12 tygodniu dowiedzialam sie,ze to chlopiec.
oczywiscie moje przeczucie mowilo mi ze to dziewczynka.
lekarz pytal mnie, ' i co pani aniu, co pani obstawia?
-dziewczynka
-no ja na dziewczynke ma za duzego siusiaka' :-):-)
w ciazy to wrovka ze mnie jak z koziej du*py trąba
reklama
Lucalew musisz na siebie uważać, dobrze, że szybko poszłaś na L4. Ja jeszcze nie wiem jak cukier... Nie mam jeszcze tych wyników. Tzn nie chcę ich odbierać przed wizytą i sobie wkręcać. Odbiorę jak pojadę do lekarza i ona mi powie czy jest ok czy nie.