reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cupcake tutaj znajdziesz wiecej takich osob. I prxy okazji aniolkowych mam. Ja sama staralam sie o pierwsza ciaze 2 lata.
A wiesz Lucynko ze ja nawet dzis w okolicach na olx szukalam? Ale bije sie z myslami czy kupic tez czy nie tym bardziej ze moj piekny musi isc do dentysty wiec 150 nie moje... Pewnie ze musi byc dobrze, ale ja to ostatnio nie spie z nerwow, budze sie, mysle... Ech byle do sierpnia, a pozniej nie zmruze oka bo bede kontrolowala czy moje dziecko oddycha hahahaha :D

Borysiatko zachęciłaś mnie, też zamówiłam sobie jednego Brzusio Boxa:) lubię takie rzeczy, często zamawiałam GlossyBox'y, lubię niespodzianki :)
Zamawiałaś już może wcześniej? Wiesz, czego się spodziewać w paczkach? Ciekawe, ciekawe.

Nie to sa nowe boxy:) pierwszy box dopiero własnie w lutym wysylaja:)

Już mogę wejsc na te zamkniete forum:)

Anney ja rowniez mam problem z wejsciem na watek zamkniety.

Magdus ja tez caly czas mysle, musi byc dobrze ale mimo to tez moje mysli nie zawsze sa dobre.

Magdus dokladnie a jak sie juz urodzi to bedziemy nawet w wc z dzieckiem :-)

Cupcake no to super ze wyniki inne ok.
Mam ciaze zagrozona glownie przez cukrzyce i wczesniejsza strate. Na poczatku tez chcialam pracowac ale teraz mysle ze to dobrze ze siedze w domu zwlaszcza ze od poczatku infekcja, przeziebienie, rwa kulszowa, mdlosci i wymioty itd.

To ciekawa jestem tych boxów :) ale za 69zł to już chyba coś fajnego może być, pamiętam, że glossyboxy kosztowały 49zł, a były naprawdę fajne kosmetyki.

A zna już któraś z Was może płeć? Ciekawa jestem, kiedy ja poznam. 21 lutego mam wizytę w szpitalu, w którym chcę rodzić + USG 3D, to będzie 13t+2d, wiem, że to wcześnie, ale czytałam, że niektóre dziewczyny dowiedziały się już po 12tyg. Ciekawe czy stwierdzenie płci na tym etapie jest w ogóle wiarygodne i czy mam szansę, żeby coś ujrzeć. Póki co mam nieodparte przeczucie, że noszę Dziewczynkę :)

To ciekawa jestem tych boxów :) ale za 69zł to już chyba coś fajnego może być, pamiętam, że glossyboxy kosztowały 49zł, a były naprawdę fajne kosmetyki.

A zna już któraś z Was może płeć? Ciekawa jestem, kiedy ja poznam. 21 lutego mam wizytę w szpitalu, w którym chcę rodzić + USG 3D, to będzie 13t+2d, wiem, że to wcześnie, ale czytałam, że niektóre dziewczyny dowiedziały się już po 12tyg. Ciekawe czy stwierdzenie płci na tym etapie jest w ogóle wiarygodne i czy mam szansę, żeby coś ujrzeć. Póki co mam nieodparte przeczucie, że noszę Dziewczynkę :)

ja w poprvedniej ciazy wlasnie w 12 tygodniu dowiedzialam sie,ze to chlopiec.
oc
zywiscie moje przeczucie mowilo mi ze to dziewczynka.
lekar
z pytal mnie, ' i co pani aniu, co pani obstawia?
-d
ziewczynka
-no ja na d
ziewczynke ma za duzego siusiaka' :-):-)

w ciazy to wrovka ze mnie jak z koziej du*py trąba ;)

reklama
Lucalew musisz na siebie uważać, dobrze, że szybko poszłaś na L4. Ja jeszcze nie wiem jak cukier... Nie mam jeszcze tych wyników. Tzn nie chcę ich odbierać przed wizytą i sobie wkręcać. Odbiorę jak pojadę do lekarza i ona mi powie czy jest ok czy nie.

Do góry