reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Brzuch mnie nie boli wiec mam nadzieje ze faktycznie jakieś naczynko tylko pękło..
to jeśli nadal ok, to poczekaj do jutra i zadzwoń do położnej w razie czego, ale jak już nic nie było od tego czasu to pewnie to tylko naczyńko. Tylko staraj się nie nakręcać. Nie forsuj się i odpoczywaj max ile możesz.
Akuku
marand hehe to prawda teraz jak mam starszaków to z Emilem mi latwiej
Ale jak już będę mieć małego Emilka i jeszcze dzidziusia i starszaków to już będzie ciężko... wiem z autopsji jak jest z dziecmi rok po roku
pierwsze pol roku to istny szal
Wiem ze będzie ciężko
nieprzespane noce, rano szykowanie całej 4 ! będzie ..będzie zabawa..bedzie się dzialo... i znowu nocy będzie mało
będzie bosko...będzie radoscnie ... haha 
ja sobie mysle ze wtsane z dziecmi rano, zrobie im sniadanie, karmienie Emilka i najmłodszego...starszaków dopilnować- i ciagle powtarzanie jedz, jedz, ubierz się, umyj żeby, buty polar itd.
no ale coz... i jakby jeszcze miały być bliźniaki...czyli cycus razy 2- przewijanie razy 3 ..no chyba ze emilka odpieluszkuje do tego czasu..w sumie to się zabiorę za to jakos w kwietniu jeśli mi brzuch pozwoli biegac za nim co chwile i zmywac siurki z podłogi
z drugiej strony nie wiem czy chce mu to serowac przed narodzinami dzidziusia.. zobaczymy 
Loveboiled- ja tez mysle ze naczynko Ci peklo... mi się to w sumie nigdy nie zdarzylo, ale jeśli nie plamisz, nic Cie nie boli to raczej wsio jest ok. A ty już czulas ruchy ? postaraj się odpoczywać- może jutro uda Ci się pojechać sprawdzić ?
ja sobie mysle ze wtsane z dziecmi rano, zrobie im sniadanie, karmienie Emilka i najmłodszego...starszaków dopilnować- i ciagle powtarzanie jedz, jedz, ubierz się, umyj żeby, buty polar itd.
Loveboiled- ja tez mysle ze naczynko Ci peklo... mi się to w sumie nigdy nie zdarzylo, ale jeśli nie plamisz, nic Cie nie boli to raczej wsio jest ok. A ty już czulas ruchy ? postaraj się odpoczywać- może jutro uda Ci się pojechać sprawdzić ?
loveboiled
Akuku na razie jest ok, byłam jeszcze raz siku i tym razem nie było śladu krwi. Co do ruchów to 2 dni temu czulam chyba dzidzie przez chwilke
loveboiled
Akuku co do odpieluchowania to nawet nie wiem czy mojego synka zdarze do porodu hi hi w maju skończy dwa latka ale jak na razie mu kupa w pampersie nie przeszkadza 
Akuku
Loveboiled ja na pewno nie bede na sile.. odpieluszkuje jak bedzie gotowy. Sprobuje w kwietniu ale zobaczymy jak wyjdzie.. viki zajarzyl za 3 razem jakos ... mial ponad 2 latka... Alex mial 2 i po 3 dniach ladnie wolal... nie wiemnjak to wtedy ogarnelam z polrocznym Vikim hehe.
lucalew
Loveboiled ja mialam slady krwi na papierze przedwczoraj i mam takie klucia to w pochwie to po bokach. Co prawda nie caly czas ale pojawiaja sie i jest to taki duzy dla mnie stres. Tydzien temu tez tak mialam i na drugi dzien pojechalam do lekarza. Podczas badania sladu krwi nie bylo a na usg z malenstwem ok. Pani doktor mnie uspokoila mowiac ze to moglo byc jakies pekniete naczynko z szyjki macicy lub nawet pochwy. Teraz jak drugi raz sie to stalo to znow czarne mysli ale sprawdzilam detektorem czy serduszko bije wiec sie uspokoilam. Jak masz mozliwosc to jedz jutro do lekarza czy poloznej. Trzymam kciuki zeby to bylo nic powaznego.
yoohoosek
Borysiątko, aga grtuluje udanych wizyt
Cinamona, beata dużo zdrowka! Cinamona super że u sąsiadów dobre wieści!
Akuku tortem zgorszyłaś mój telefon! Wyskoczyło mi ostrzeżenie o str zawierającej treści 18+
Lucalew badania mi dużo mówią. Hmmmmm dziwi mnie tylko że robią Ci białko c i s. Ja właśnie się na to wkurzyłam- w poprzedniej ciąży lekarz nic mi o tym nie mówił (wykluczył tylko zespół antyfosfolipidowy i powiedział że wszystko jest ok nic więcej nie trzeba sprawdzać, a wv tej ciąży trafiłam na lekarkę która się zdziwiła że nikt nie zrobił mi badania na trombofilie (okazało się że mam) i właśnie na stężenia białka s i c ale ponoć tego nie mogą zrobić w ciąży (bo ciąża zaburza wyniki)?????
Loveboiled jak tam dziś się czujesz?
Cinamona, beata dużo zdrowka! Cinamona super że u sąsiadów dobre wieści!
Akuku tortem zgorszyłaś mój telefon! Wyskoczyło mi ostrzeżenie o str zawierającej treści 18+
Lucalew badania mi dużo mówią. Hmmmmm dziwi mnie tylko że robią Ci białko c i s. Ja właśnie się na to wkurzyłam- w poprzedniej ciąży lekarz nic mi o tym nie mówił (wykluczył tylko zespół antyfosfolipidowy i powiedział że wszystko jest ok nic więcej nie trzeba sprawdzać, a wv tej ciąży trafiłam na lekarkę która się zdziwiła że nikt nie zrobił mi badania na trombofilie (okazało się że mam) i właśnie na stężenia białka s i c ale ponoć tego nie mogą zrobić w ciąży (bo ciąża zaburza wyniki)?????
Loveboiled jak tam dziś się czujesz?
reklama
loveboiled
Jest ok, nic nie boli i śladu krwi tez nie ma