reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ale sprobuj czy jedna Ci zbije temp jak nie to po pol godz wez druga.
Ja bralam tak jam pupui bez temp . Dzis wezme jeszcze na npc tylko bo juz jest lepiej ;)

Byłam na poczatku ciaży u dwóch lekarzy i każdy mowił,że paracetamol jest dla nas dobry i mozna brać. Ja biorę jak mnie głowa boli , gdy cisnienie spadnie.

Czy któraś z Was robiła wzór na ścianie mocząc gąbkę w farbie i odciskając wzór?

Beata ja tez od wczoraj biore paracetamol.
Jak bylam chora na pocz ciazy, gdzies 4-5 tydz to bylam u lekarza i powiedzial ze moge spokojnie brac paracetamol. Jednorazowo do 1g a max na dobe 3 g.

Ja goraczki nie mam ale przez ten katar samopoczucie paskudne. Biore paracetamol ale on na katar to nie pomaga. Najlepsze bylyby krople ale niestety w ciazy nie mozna. Chyba kolejna beznadziejna noc mnie czeka

Dziewczyny ja w 5 tc byłam chora. M kupił mi w aptece *spam* - jest syrop, tabletki, krople do nosa. 4 dni i wróciłam do żywych. Poza tym piłam sok z malin, czarnego bzu, herbate ciepłą, i syrop z czosnku i cebuli. Katar miałam tak straszny, że w ogole smaku zadnego poza slodkim nie czulam.

reklama
Cinamona mozna krople one dzialaja miejscowo..

Beata hahaha no a na kim moglam sie wzorowac :D ni przecie ze nie na sobie :p
Hue hue hue ;)

Do góry