reklama
lucalew
Fanka BB :)
Lilija na 9 rano :-) a Ty?
lilija
Byłam na poczatku ciaży u dwóch lekarzy i każdy mowił,że paracetamol jest dla nas dobry i mozna brać. Ja biorę jak mnie głowa boli , gdy cisnienie spadnie.
Czy któraś z Was robiła wzór na ścianie mocząc gąbkę w farbie i odciskając wzór?
Czy któraś z Was robiła wzór na ścianie mocząc gąbkę w farbie i odciskając wzór?
lucalew
Beatko, Cinamona zdrowka życzę. Ja paracetamol tez biorę.
Aga gratuluję wizyty.
Aga gratuluję wizyty.
beata88
Dziękuję dziewczyny co ja bym bez was zrobila :-*
Amawell pytalam się Akuku na kim go wzorowala ale mi nie odpowiedziala

Amawell pytalam się Akuku na kim go wzorowala ale mi nie odpowiedziala

Beata ja tez od wczoraj biore paracetamol.
Jak bylam chora na pocz ciazy, gdzies 4-5 tydz to bylam u lekarza i powiedzial ze moge spokojnie brac paracetamol. Jednorazowo do 1g a max na dobe 3 g.
Ja goraczki nie mam ale przez ten katar samopoczucie paskudne. Biore paracetamol ale on na katar to nie pomaga. Najlepsze bylyby krople ale niestety w ciazy nie mozna. Chyba kolejna beznadziejna noc mnie czeka
Jak bylam chora na pocz ciazy, gdzies 4-5 tydz to bylam u lekarza i powiedzial ze moge spokojnie brac paracetamol. Jednorazowo do 1g a max na dobe 3 g.
Ja goraczki nie mam ale przez ten katar samopoczucie paskudne. Biore paracetamol ale on na katar to nie pomaga. Najlepsze bylyby krople ale niestety w ciazy nie mozna. Chyba kolejna beznadziejna noc mnie czeka
Borysiatko
Dziewczyny ja w 5 tc byłam chora. M kupił mi w aptece *spam* - jest syrop, tabletki, krople do nosa. 4 dni i wróciłam do żywych. Poza tym piłam sok z malin, czarnego bzu, herbate ciepłą, i syrop z czosnku i cebuli. Katar miałam tak straszny, że w ogole smaku zadnego poza slodkim nie czulam.
reklama