Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale sprobuj czy jedna Ci zbije temp jak nie to po pol godz wez druga.
Ja bralam tak jam pupui bez temp . Dzis wezme jeszcze na npc tylko bo juz jest lepiej
Byłam na poczatku ciaży u dwóch lekarzy i każdy mowił,że paracetamol jest dla nas dobry i mozna brać. Ja biorę jak mnie głowa boli , gdy cisnienie spadnie.
Czy któraś z Was robiła wzór na ścianie mocząc gąbkę w farbie i odciskając wzór?
Beata ja tez od wczoraj biore paracetamol.
Jak bylam chora na pocz ciazy, gdzies 4-5 tydz to bylam u lekarza i powiedzial ze moge spokojnie brac paracetamol. Jednorazowo do 1g a max na dobe 3 g.
Ja goraczki nie mam ale przez ten katar samopoczucie paskudne. Biore paracetamol ale on na katar to nie pomaga. Najlepsze bylyby krople ale niestety w ciazy nie mozna. Chyba kolejna beznadziejna noc mnie czeka
Dziewczyny ja w 5 tc byłam chora. M kupił mi w aptece *spam* - jest syrop, tabletki, krople do nosa. 4 dni i wróciłam do żywych. Poza tym piłam sok z malin, czarnego bzu, herbate ciepłą, i syrop z czosnku i cebuli. Katar miałam tak straszny, że w ogole smaku zadnego poza slodkim nie czulam.