reklama

Sierpniowe mamy 2015

hej,

gratuluje udanych wizyt:-)

pupui - ja tez jeszcze nie wiem kto w moim brzuchu mieszka

beata - i jak temperatura? spadła?

akuku - torcik wymiata:-D

cinamona - sprobuj wode morska no nosa, moze troche ci ulży

mama pojechala za to mąż wrocil z targow z dwoma walizami gadzetow i znow pokoj zagracony:-D

reklama
Marand tak spadla na szczęście i glowa przestala boleć. Ja to jestem taka antytabletkowa i baaardzo rzadko biore tabletki więc może dlatego tak szybko zadzialal

Beatka ciesze sie ze paracetamol pomogl..

Aa nie mowilam wam jak dzis szukalam serduszka ..znalazlam odrazu i slysze jak jedno serduszko z drugim sie przebijaja ! Wiwcie jakie mysli mialam ?? Aaa ale to chyba tylko od lozyska czy co to tam tak pulsuje ..dodam ze zawsze zankm znajde serduszko slysze wlasnie wolniejsze bicie..
Serduszko bilo jakies 160 razy na min. Wg moich obliczen bo nie wylapalao na monitorku.

beata - to dobrze ze tak szybko zadzialalo, jak tez tabletki tylko od wielkiego dzwonu, jak juz naprawdę zwala mnie z nog

akuku - a juz myslalam ze napiszesz ze podejrzewasz blizniaki:-D i to dwie coreczki:-D

9Dziewczyny gratuluję wizyt :) Borysiatko Tobie córeczki :)

Akuku- tort rewelacja!!! A te szczegóły :) bomba

Co do ciuszków to ja uwielbiam te z Tesco, ale zawsze kupuje jak wyprzedażami. Wtedy place ok 10 zł za sztukę. Te z lila są rewelacyjnej jakości, biedronki to zależy, dokładnie tak jak pisały dziewczyny.

Beata- zdrówka życzę :)

Dzisiaj z Ala oglądałam bajkę, w której starszej myszce urodziła się młodsza siostra i rodzice mniej zwracali na nią uwagę, myszce było strasznie smutno, a ja ryczalam jakby mi ktoś umarł. Tak mi się przykro zrobiło.

Werci ja to zawsze mowie ze jak nowy dzidzius do domu przyjdzie z mama to wiwcej uwagi powino sie poswiecac starszaczkom..zebh ni czuli sie zazdrosni.. ja pamietam jak Viki sie urodzil to alex jeszcze w pieluchach byl..i zawsze najpierw staralam sie zajac alexem ..przebrac przewinac..nakarmic i wtedy Vikim.. wiadomo ze roznie bywalo i nieraz musial poczekac.. staralam sie go angazowac i duzo tlumaczyc.
Teraz tez zamierzam podobnie. Alex szybko sie przyzwyczail i juz nigdy nie pamietal ze hyl sam..z czasem traktowani na rowni oczywiscie ;) chodzj mi o ten pierwszy czas...
Tak samo nigdy nie mowilam badz ciuchutko bo viki spi tylko zwalalm na siebie ze np mnie glowa boli.

Marand ja sie w pierwszej chwili przerazilam !

akuku - oj tam, a jak by byly takie dwie malutkie dzieczynusie?:-D to dobiero moglabys szalec z tymi sukienkami, z reszta podobno po dwojce dzieci kazde kolejne nie robi roznicy, takze troje czy siedmioro jedna chwala:-D

loveboiled nie nakręcaj się tylko jedź do szpitala niech sprawdzą. Wiesz, że tam wszystko bardzo jest ukrwione i naczyńko mogło pęknąć. Jedź. I daj nam znać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry