reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny żyję:-D zobaczymy czy później się nie pogorszy.. Mąż mi też kupił ten *spam* (czy jakos tak) i od dziś zaczęłam brać. Po pierwszej dawce myślalam że zaraz całą zwrócę :baffled: blee czosnek..

loveboiled najważniejsze że to plamienie się nie powtarza, ale mimo to mogła byś to skonsultować, byłabyś spokojniejsza

A ja też małą odpieluchowałam gdy skończyła dwa latka i szybko nam poszło. Tylko że ona już długi czas kupę na nocnik wołała.

reklama
Yoohoosek mhm to chyba trafilam rzeczywiscie na dobra lekarke ze mi to zlecila. Mowila cos o wynikach ze beda inne ale ona chce zobaczyc o ile. Ja sie nie znam wiec nie pytalam o co chodzi.

Loveboiled ciesze sie ze Ci juz lepiej.

Hej
ja tez wczoraj wieczorem zauwazylam taki brudnawy sluz na papierze:-( ale to nie byla zwdna swieza krew.
staram sie nie panikowac. To chyba jakies naczynko peklo czy cos. Bo nic mnie nie boli, nic mnie nie kluje. Gdyby mi ip ginekologicznego w szpitalu pod nosem nie zlikwidowali to moze i bym teraz podjechala ale nie chce mi sie jechac do innego szpitala gdzie jest ip gin bo to duzo dalej a narazie wszystko wyglada ok.

teraz jestem sama w domu bo enek zlitowal sie nade mna ze chora i pojechal z mala do miasta na rynek. Wiec mam ponad 2,5 godz dla siebie:-) nic mi sie nie chce robic przez ta chorobe, chociaz dzisiaj cut lepiej bo katar az tak nie meczy. Za to glowa mnie rozbolala:-(

Dziewczyny, trzymam kciuki, żeby było wszystko ok i krwawienia/plamienia się nie powtórzyły...

Dziewczyny chorutkie - zdrówka.

Akuku, a może jednak dzidzia x 2? :)

Witajcie
Podczytuje was od dawna z krzaczorkow ale chciałabym się ujawnić. Nazywam się Ewelina i jestem w 14tyg. Termin mam na 10.08. Ja 29lat maz 30. To nasza 1dzidzia. Dzidzia się rozwija ok, na 90% będzie synek Olus :-) mam nadzieje ze przygarniecie mnie do swojego grona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry