reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew oczy juz wyleczone ;) katar peawie zanikl dzis moze raz mu nos wycieralam i sciagac nie musze ...no i prawie nie kaszle.czyli choroba mija na szczescie tfutfu.
Mi tez juz mija..jeszcze triche gardlo boli i mam flegme...ale tez juz schodzi ;)
Czuje sie o niebo lepiej.

13.02 ide z kolezankami dk kina na 50 twarzy greya. Zaraz zobacze czy jeszcze miejsca sa i trzeba zamowic bo pewnie oblozenie bedzie ;)
Mialam isc z m ale on nie chce zostawiac emiska... a jak mamy isc i sie martwic czy on placze to bez sensu...a tak to ja sie wyluzuje... m pewnie i tak bedzie udawal ze go interesuje hahaha ;) mowi ze bedzie spal i trzymal mnie za reke :p ale mnie czekaja atrakcje ..sroda usg a piatek kino! ;)

reklama
Akuku to super ze emilkowi i Tobie lepiej :-)

W Pl tez jest szal na ten film. Powiem szczerze ze mam nadzieje ze film lepszy niz ksiazka. Jak byl szal na ksiazki to skusily mnie kolezanki w pracy ale ja to sie strasznie meczylam czytajac ta książkę. Mowily kolezanki ze tylko 1 czesc jest taks slaba a kolejne to juz spoko ale jakos juz sie nie dalam namowic na kolejne czesci. Za to polknelam Sage Zmierzch pare lat temu :-)

Zycze udanego seansu, napisz czy bylo warto pojsc na ten film.

Mi tez ksiazka nie podeszla. Miala moze i babka pomysl ale tak infantylnie to wszstko napisala. I ten jezyk tak prosty. Nie lubie czytac ksiazek ktore tak prosto sa napisane. Wkurzaja mnie i zaden to dla mnie relaks. Ale fakt faktem ze pomysl miala i szybko sie czyta. Ja przeczytalam dwie czesci i strasznie sie meczylam i wkrzala mnie glowna bohaterka. Dlatego nie wiem czy skusze sie na ostatnia. Na film do kina napewno nie pojde ale jak puszcza za jakis czas na canal + to pewnie obejrze.

mi sie ksiazka znowu bardzo podobala :) moze dla tego ze ja bardzo malo czytam bo a. nie mam tu polskich ksiazek, b . nie mam czasu...
ta mi polecila kolezanka I mi pozyczyla wszystkie 3 czesci...wciagnela mnie , ostatnia czesc jednak mnie troche rozczarowala..zreszta dla mnie pierwsza byla najlepsza... moze jezyk nie jest bardzo bogaty- ale ja z tych co lubia romansidla I rozne lekkie lekturki :)
ciekawa jestem filmu I pojde niestety nei 13 bo moj m ma nocke (wczesniej nie sprawdzilam ) umowilysmy sie z dziewczynami na 18 :) no zobaczymy jak to wyjdzie jeszcze :)
ja greya przeczytalam w kilka dni wszystkie 3 czesci :) bylam juz w ciazy z emilkiem I chyba dobrze ze jezyk taki a nie inny bo bym nic nie zrozumiala :D w ciazy chyba dziec zabiera mi mozg hahaha :D zart- nie moge sie neiraz skupic :)

Akuku mnie tez dopadl brak koncentracji od poczatku ciazy hehe juz raz pojechalam dzien wczesniej na wizyte do diabetologa a wczoraj zapomnialam o zleceniu na badania jedno dobrze ze jeszcze na przystanku sobie przypomnialam a nie na miejscu.
Gadam glupoty, slowa mi uciekaja takze moj m sie smieje ze ja po japonsku do niego mowie hehehe no jest fajnie

lucalew bo my jak nacpane :D hahaha :D
ja to tak zawezylam swoj tok myslenia, ze tylko myse kiedy moge isc spac I co zjesc :D a ze mam zachcianki na takie a nie inne rzeczy to duzo myslec nie musze :P:P hahahhaa

a teraz zamiast spac to siedze I pacze :D

gdzie wszystkie dziewczyny wywialo ? co ja mam tu bloga pisac czy jak ?? aa no weekend :D noo !
m w pracy to dla mnie dzien jak codzie..jutro wolne ma juz uf :D

Dla mnie ten brak koncetracji to zmora... Szczególnie teraz podczas sesji egzaminacyjnej. Ale o 9 ostatni egzamin:) Oby do przodu:) I wracam do żywych po sesji. Wczoraj uczyłam się prawie do 23 i dzis o 5 wstałam i dalej się uczyłam. Teraz chwila relaksu i jeszcze ostatnia powtórka. Zazdroszczę swoim chłopakom ze studiów, że oni tak na luzie do wszytskiego podchodzą..

hej dziewczynki.
Akuku super ze oczka wyleczone!
koncentracja ech.... wczoraj wychodzimy z moim z domu, tzn mielismy sie ubierac w przedpokoju i on zapalil tam swiatlo i poszedl do toalety a ja przyszlam i zgasilam :D on do mnie ' czemu zgasilas to swiatlo?' a jak patrze na niego w szoku i 'nie wiem....' . taki mial ze mnie polew :D
a mnie wczoraj wieczorem na wkladce pokazal sie jednorazowo taki brazowy uplaw :( nieduzo ale martwie sie i ide jutro do ginekologa :(

reklama
Akuku mnie tez dopadl brak koncentracji od poczatku ciazy hehe juz raz pojechalam dzien wczesniej na wizyte do diabetologa a wczoraj zapomnialam o zleceniu na badania jedno dobrze ze jeszcze na przystanku sobie przypomnialam a nie na miejscu.
Gadam glupoty, slowa mi uciekaja takze moj m sie smieje ze ja po japonsku do niego mowie hehehe no jest fajnie

W UK mówią ze w ciąży ma się baby brain :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry