Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lovboiled tak jestem na poziomie moich dzieci .a w sumie tego najmlodszego chyba
Magdus pewnie nic sie nie dzieje zlego ale idz sprawdz i sie uspokoj oo i moze juz sie dowiesz kto tak siedzi
Ja jestem nienormalna siedzialam do 1.30 ... gdzie bylam zmeczona o 17 jak pies pluto.. a chyba jak przesiedze zmeczenie to pozniej mam problem usnac
Dzis mam w planach wielkie pozadki.... hm musze sie jakos w sobie zevrac
Ja juz 13 tydzien zaczynam
Milego dnia dziewczynki trzymancie kciuki by moje dzisiejsze plany nie zostaly jako plany bo checi marne w sumie jak sie malo spi i jeszcze pobudki w nocy to ci sie dziwic..
Jeszcze emiska zeby meczyly i musialam mu paracetamol dac biedny ; (
Akuku Gratuluję ruchów ja dziś prowadzilam auto i chyba dzidzi nie podobało się ze siedzialam dluzej w jednej pozycji bo co chwile ją czułam:-):-) najpiękniejsze uczucie
Ja łożysko mam z przodu więc na razie nic nie czuję... W ogole nie czuje się, że jestem w ciąży, No poza momentami keidy własnei się uczę i wolneij mi to idzie, albo gdy chodzę po schodach i dostaje zadyszki. Czuje się świetnie I oby tak do końca
Baby brain- trafna nazwa... ja tez sie kręcę bez ładu i składu i zapominam słowa i dwa razy mówie to samo bo zapomniałam ze przed chwilą juz to mówiłam.... ludzie z pracy jeszcze nie wiedzą o ciąży i często patrzą na mnie ak na nienormalna....
Ja ostatnio już właściwie nie odczuwam objawów ciąży, tylko brzuszek widać i głodna częściej jestem. Weekend jak zwykle intensywny, spotkania ze znajomymi, spotkanie w sprawie Budżetu Partycypacyjnego, w który się trochę angażuję i dzisiaj rower od rana. Trochę się zastanawiałam, jak tam maluch się czuje, kiedy mnie trzęsie na nierównym terenie, ale czułam się dobrze. Teraz za to chyba za chwilę idę spać, trzeba w końcu odpocząć po weekendzie czasem się zastanawiam, czy czegoś, jakiegoś ruchu nie czuję w brzuchu, ale chyba jak się nie wie, jak to jest, to trudno ocenić.
Bardzo fajny tekst o mózgu.