reklama

Sierpniowe mamy 2015

tak Akuku środa to też mój dzień. Ja mam na 9.30. Pewie spać cała noc z podniecenia nie będe mogła.

Ach Ci mężczyźni.

U mnie usg jakoś 40-180 funtów kosztuje. Ale ja nie idę. Chyba że coś będę czuła się nie tak. Parcia na płeć nie mam, wytrzymam do 20 tyg :P

Ostatnia edycja:
reklama
Pupui ja tez wytrzymam :) ale może zrobię sobie dodatkowe usg ok 30 tygodnia.. No i jeśli z jakiegoś powodu nie będą mogli stwierdzić w 20 tygodniu to pójdę prywatnie :)

czee

lucalew - kciuki za wizyte

pupui - kciuki aby z tym bankiem szybko poszlo no i pozytywnie oczywiscie

akuku - ja do swojego m tez mowi zobacz jaki mam juz brzuch - a on ze poki nie wystaje poza cycki tzn ze jeszcze maly, no ale moj zaczal juz wystawac, a cycek malych nie mam:-D

co do tego ubutky mogzu w ciazy to sie zgadzam, w pierwszej ciazy tak mialam i teraz juz widze ze tez troche juz mam, mi sie np zdarzalo isc do sklepu i zapomniec polowy rzeczy gdzie wczesniej nigdy, np ide sobie miedzy polkami i mysle o kukurydze mialam kupic i poki doszlam do danej alejki to zapominalam po co tam szlam:-D

a my weekend spedzilismy u moich rodzicow, maz w sobote robil porecze przy schodach, a dzis bylismy na farmie dziadka, bo ma dwa malusie baranki

loveboiled tak myslam ze to albo Ty albo anney :)

dzięki kurde to gdzies indziej czytałam ze 50 f same poznanie plci..
filmik 4d to 150 f masakra..odpuszczam..
może będę w pl to tam zrobie ..

o i przypomniało mi się ze ialam zlozyc wniosek o paszport dla emilka... jak tak dalej pojdzie to ja nic nie zalatwie..musze sobie w notes pisać..

lucalew tak w srode mam usg ! pierwsze :)

jutro przychodzi health visitor.. dzowonila z 2 tyg temu nie zapisałam sobie bo zapamiętam...w srode ostatnia dzwoniłam pytac kiedy bo nie pamiętam :P no i wczoraj się umowilam do koleżanki na jutro a dziś patrze na kalendarz i ...y zapmnialam ;/:shocked2:

Kurde nawet nie napisali od kiedy mogę isc na poznanie plci... a te growth scan jest od 28 tyg i z plyta...
ale dziwi mnie ze te pierwsze usg po 7 tygodniu tez daja plyte i trwa pol godziny gdzie tam będzie tylko serduszko widać... a ja tu ide na poznanie plci za ta sama cene 10 minut i bez plyty..ehh masakra :( chyba poszukam w innych miastach i pociągiem pojade ;/

Ostatnia edycja:
Marand - dziękuje za kciuki

Loveboiled - ja dokładnie myślę tak jak Ty.

Akuku - jeszcze tylko 7 miesięcy i nasze móżdżki wrócą do normy.

Dobra kochane. Spadam spać bo rano kolejny Dzień Świra :)

a mi zależy na poznaniu plci bo za bardzo si enakrecam na dziewczynke ! mimo ze nie chce się nakrecac to jednak się nakręcam ;/;/ i będę potrebowala czasu by się nastawić :D
JA nie mowie- będę kochac tak samo - bo to nie o milosc chodzi..tylko ja chce się szczerze cieszyc po porodzie a ni myslec... miała być dziewczynka..nie wiem czy wiecie o co mi chodzi..
mam 3 synkow! kocham kazdgeo z nich tak samo mocno :D i wiem ze 4 tez będę kochac :) ale jednak te marzenie -niespełnione, caly czas iedzie w gglowie...
ja wiem ze wekszosc z was mi "wróży" dziewyczynke..ale wiecie jak jest...wy piszeci ze pewnie dziewczynka :D ja tu się ciesze ze mnie wspierać, ale jednak zmiana myśli będzie potrzebna...no chyba ze uslysze te piękne słowa "Its a girl" to będę latac chyba do końca ciąży :D ale wtedy chyba ba;abym się pomyłki :P wiec tak czy siak do porodu, ale o to nastawienie mi chodzi... a ja naprawdę już chyba opsejse jakas mam ;/ przynajmniej raz dziennie mysle kto tam siedzi :D a nie sklamie jeśli powiem ze prawie caly dzień mi myśli w glowie siedza!

Czy któraś z was stosowała klotrimazol na infekcje intymne? W UK mówią ze bezpieczny w ciąży a na polskich stronach pisze żeby nie przyjmować w pierwszym trymestrze.. Dobrze ze juz w drugim jestem bo bym się znowu stresowala.. Zreszta lekarz mi zapisał wiec musi być bezpieczne..

reklama
Miałam bardzo męczący weekend. W piątek prawie cały dzień poza domem - USG, później naprawić kluczyk od samochodu bo się rozpadł, załatwić praktyki na studia, zakupy i prawie cały dzień zleciał. W sobotę cały dzien od rana to późnego wieczora w książkach, w niedziele od 5 dalej naukA, O 9 miałam egzamin w domu byłam koło 12 i resztę dnia odpoczywałam, cały dzień przeleżelismy z M w łóżku przed kominkiem:) I prawie cały czas spałam, budziłam się na siku i żeby się napić, kładłam się i znów zasypiałam:)
M. juz poszedł do pracy, jadę zaraz do miasta po chleb, bo nie mam co ukochanemu na śniadanko zrobić i zabieram się za porządki.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry