reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hejka:) cos malo sie tu ost dzieje ;)
Ja rowniez dzisiaj mam eizyte na 16.15 :) juz sie nie moge doczekac;)
W ogole bylismy dzis z m i Zu na konkursie jedzenia paczkow na czas. Tak sie usmialam z tej mojej dwojki startujacych ze az brzuch zaczal mnie bolec. Zuzka zajela 1 miejsce w kategori dzieci a moj maz 3 miejsce:) ludzie z prasy stwierdzili ze to musi byc rodzinne :] za niedlugo wstawie zdjecia paczkozercow :D

Witajcie
Ja dziś również mam wizytę na 17 i juz nie mogę się doczekać jak tam mój szkrab :-) dziewczynki mam pytanko czy wy tez tak macie ze czasami mam takie kłucia pulsacyjne w pochwie chwilowe? I czy macie jakby chwilowe ćmienie w podbrzuszu nie sa to skurcze ale takie podobne ale w bardzo minimalnym stopniu. Przepraszam za moje opisy ale niewiem jak inaczej to przedstawić :-).

Cześć Mamuśki!
Po weekendzie myslałam,że będę pół dnia czytać co tam się u Was wyprawiało, a tymczasem spokojnie pół godziny mi wystarczyło :). Każda zabiegana, korzysta pewnie z tygodni bez brzuszka, bo później będzie tylko ciężej ;). Przeczytałam wszytsko, cofać się do wątrków nie będę, jedynie Pupui jeśli masz jakies pytania dot. zakupu domu i kredytu to może pomogę, bo niedawno sama kupowałam dom z Mż i mimo,że pomagał nam w większości doradca finansowy i było maaaaase papierów i załatwiania , to conieco pamietam ;). Choć pewnie w UK inaczej to wygląda...
Gratuluje szczęśliwych wizyt :). Ja mam dziś po 16 :) Trzymajcie kciuki!

Mnie czasem zakłuje, jak za mocno napnę brzuch - np. w toalecie. Może to tak musi być, nie przejmuję się, jeżeli się nie powtarza. Czasem mam też lekko napięty dół brzucha, ale nie jest to bolesne i mija, może po prostu macica rośnie.

Mnie dzis bolą hmm nie wiem co mnie boli:D Plecy? Tylek? Miednica? Czuję przy schylaniu się i chodzeniu. Nie mocno, da się przeżyć. Wydaje mi się, że po prostu już moje ciało do porodu powoli się przygotowuje i się "rozciągają kości"

reklama
Witajcie :)
Ja tez mam tak czasem i sie zaczęłam zastanawiać czy to normalne. Nie potrafię opisać kiedy tak sie dzieje ale czasem czuje jakby takie ukłucie w pochwie, chwilowe ale dosyć ostre.. Dobrze ze nie tylko ja :) bo lekarza mam dopiero za 10 dni i juz sie martwiłam.. Eh my nie doświadczone "nowe" mamy :D ale zawsze to lżej jak wiesz ze ktoś tez tak ma.. Jak będziecie wcześniej u lekarza to dajcie znać co mówił na te temat ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry