reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja też mam wrażenie wiecznego balonika w brzuchu. Uważam przy siadaniu, bo nieraz takie dziwne uczucie mam, gdy za szybko usiądę.
Niekiedy też mam wrażenie napięcia brzucha - wg mnie trochę za szybko.. Z Nadią później brzuch mi się wiecznie stawiał, nie mogłam przejść dłuższej drogi.
I ostatnio byłam w sklepie to też mnie biodra i tyłek bolał i mówię do m. chyba się rozchodzę w kroku :-D

reklama
Aaa zapomniałam .. Jeśli chodzi o ten krem przy infekcji intymnej.. Ja jak zaszłam w ciąże, oczywiście totalnie nie wiedziałam o tym, to dwa tyg przed spodziewana miesiączka s grudniu miałam okropna infekcje intymna, wszystko mnie bolało siedziało i kilka dni w rozkroku prawie chodziłam :/ przeszło po 10 dniach ?!!!? Smarowałam kremem zewnętrznie i takie cos kupowałam tez z kremem dopochwowo sie to wstrzykiwalo..
Jak sie dowiedziałam o ciąży to sie przeraziłam tyle smarowania i aplikowania kremu do wewn.. Myślałam o kurczę a jak zaszkodziło..
Ale lekarz mówił ze to był sam początek i nic sie nie stało, ale jak znowu jakaś infekcja to żeby mu dać znać to powie co powinnam brać.. A zapomniałam od razu na wizycie spytać.. Ale mam zapisane żeby spytać na następnej tak w razie "W" żeby nie panikować :)

Beata ten balon to takie dziwne uczucie.. Najgorzej wlasnie jak mam w miarę dopasowane spodnie i siadam to czuje ze balon sie ściska ( naprawdę dziwne uczucie) i zaraz siku mi sie chce .. :)

No ja ten krem miałam sprawdzony wcześniej bo juz raz taka infekcje miałam, ale nigdy az 10 dni nie trzymalo.. Potem lekarz mi wyjaśnił ze niektóre kobiety jak zajda w ciąże to zaczyna sie to infekcja intymna.. W moim przypadku była to mega infekcja :/

Bunia - mam taki balonik tez cały czas... A spodne dopsowane już dawno nie istnieją... ponoć w kolejnych ciążach brzuch szybciej wyłazi.. i chyba cos w tym jest. Bo w pierwszej ciąży w 4tym miesiącu zaczęłam myśleć o tym by komukolwiek mówić, no bo juz chyba można. A teraz? Jakbym nawet nie mówiła, to ludzie się sami orientują... brzuchol wywalony jak 150... No i właśnie taki balon - a pęcherz.. wielkości chyba główki od szpilki...

Akuku - łatwo mi się mówi... ale ja tez się nakręcam na dziewczynkę i chciałabym jak najszybciej wiedzieć kto tam - by się dobrze jednakowoż nastawić... ;)

A jest tu ktos kto się nakręca na chłopca? (bo nie prześledziłam wszystkich wątków, przyznaję... )

Ja jak zbyf szybko siadam to mam takie uczucie jakby jakas galaretka w podbrzuszu sie poruszyla..dziwnie tak..ale z tego co kojarze to w ostayniej ciazy tez tak mialam.

A to ja ten krem clotrimazol to na szyi ;) ja dopochwowo jeszcze chyba nigdy nic nie uzywalam ;)
Nigdy mnie nic nie piklo nie swedzialo itd ;)

reklama
Poszlam na drzemke razem z mala i spalysmy prawie 2 godz :-)
Ale za to obudzialm sie z bole glowy.
Musialam wziasc paracetamol.
Chyba zaczyna dzialac

Lucalew super ze po wizycie ok.

Ja dzisiaj dzwonilam u umowilam sie na wizyte na 19go :-)

Mona kciuki
Wow ale masz zarlokow :-)

Ewelajna powodzenia na wizycie

A mnie czasem tak jakby na wysokosci jajnikow kluje. No jak leze w lozku i kicham czy kaszle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry