reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney gratulacje dla Jozia ! :)

Lucalew.. hmm Vikiemu chyba zrobje tort lego..
A dla emilka nie wiem.. musze pomyslec.
A na dwa dni po urodzinach mam tort z Elsa i Olafem.. i znowu Elsa i olaf na 8.03 heh

Hej
Ja dzisiaj w koncu wracam do zywych po tej wstretnej jelitowce.

Magda gratki z udanej wizyty

Anney gratulacje dla synka

Ja mam wizyte w czwartek a w niedziele lece do pl [emoji1]

Cześc mamuśki moje kochane :))

Gratuluje wizyt i córeczki Magduś :* ... to jak będzie miała na imię ? ;)
Anney ulala piłkarz? Gratulacje dla syna i zyczę dalszych sukcesów :)

Też mam wizytę 02.03 .... bedzie sie działo tego dnia :D

Kurcze nie pamiętam co jeszcze chciałam komu odpisać....

Jestem dziś na siebie wściekła! Wciąż zapominam,że jestem w ciąży, dziś postanowiłam pomalować ściankę farbą tablicową, smierdziała dośc intensywnie i mimo,że miałam wentylację to czułam. Trwało to może z 10 minut, dopiero póxniej sobie uświadomiłam,że nie mogę wąchac takich smrodów... Pojechałam z Mż do Leroya na zakupy, a później szybko się spakowałam i pojechałam do rodziców, bo Mż miał jeszcze malować łazienkę. Kurde żałuję,że pomalowałam ta ściankę... martwię sie trochę. Oby wszystko było ok! Nie mogę sie doczekać wizyty, bo bede o tym codziennie mysleć buuuuuu...

Anney gratulacje dla synka :-) To byłoby spełnieniem marzeń mojego męża, który sam pogrywa a jestem jego kibicem więc naprawdę jestem pod wrażeniem bo to nie lada wyczyn :tak:

Gratuluję też udanych wizyt :-) Ja się straszenie boję jutrzejszej:-( Jakoś tak wcale nie czuję że jestem w ciąży i do tego waga mi stoi w miejscu od prawie miesiąca a to chyba też nie jest dobrze bo apetyt wilczy a wymiotów brak... Mam na 13.20 ale wejdę zapewne dużo później więc proszę o wsparcie.. Powiedzcie jak to jest człowiek tak czeka ten cały miesiąc a jak przychodzi już do wizyty to od zmysłów odchodzi czy wszystko jest dobrze...

reklama
Anney gratulacje dla synka :-) To byłoby spełnieniem marzeń mojego męża, który sam pogrywa a jestem jego kibicem więc naprawdę jestem pod wrażeniem bo to nie lada wyczyn :tak:

..
wiem wiem i mowiac sxcxerxe nie sadxilam,xe mu sie uda sposrod tylu dxieci, bo on mimo ix ma xolnosci, nie ma takiego ogrania jak inni chlopcy w jego wieku. no ale udalo sie. to osttani etap prxed akademia no i sa trenowani prxex trenerow x arsenalu, nawet jesli nic dalej x tego nei wyjdxie, dla niego to spelnienei marxen, by moc chciax oficjalnie ta kosxulke arsenalu nosic a mnei roxpiera duma :)))
moj m. tex niejako xwiaxany x footballem, bo jest prywatnym kucharxem drrugoligowego jesxcxe xespolu, choc w tym sexonie maja wsxelkie sxanse na pierwsxa lige, wiec wiemy jak to wsxystko wyglada od xaplecxa i gdyby joxio sie dxis nie dostal do arsenalu, to jux m roxmawial,xeby do brentford prxysxedl na probe, na ktora ta cxy tak pojdxie by trenowac w niedxiele.
xobacxymy co x tego wsxytskiego wyjdxie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry