reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney gratki dla synusia. To może ja juz o ten autograf poproszę co by potem po świecie nie szukać I w kolejkach stać :) Oby marzenia mu sie spełniły!
Hahaha Akuku ja tu razem z tobą sie ciągle nakrecam :D
Ostatnio jak porody oglądałam to tam dziewczynki właśnie po 130 miały;-)
A twoja lala z fotki to mi na dziewczynkę wygląda :)
Aaaa tam to idę I ja poslucham tętna na chlopca lub dziewczynkę :-D
Buziole dla was

reklama
Lilija innej opcji nie ma ! Musi byc zdrowe ! A plec woadomo chcialabym ale plakac nie bede jak sie okaze ze chlopak.. ja tak wam tylko sie zale haha

Magdus dobrze juz noc nie mowie..ale co ja poradze ze wciaz o tym musle...

Lttle me dziekuje zaraz poczytam.

Maartuszkaa doskonale Cie rozumiem, czlowiek czeka a potem stres 1000%. Kciuki dziewczyny caly czas zacisniete.
Jesli chodzi o wage to bym sie nie martwila. Dopiero w 2 i 3 trymestrze tak naprawde przybiera sie na wadze. Organizm mocno pracuje, musi duzo krwi przetaczac bo zwieksza sie jej objętość.

Lilija oszczędzaj sie i nie szalej juz z tymi farbami :-)

Akuku tym tętnem bym sie nie sugerowala. Moj doppler roznie pokazuje i dla mnje najwazniejsze ze slysze bicie ponad 120.
Zreszta te doplery nie pokaza dokladnie szybkosci bo dziecko jest jeszcze male.

Little wlasnie mialam to samo napisac ze moza ja juz poprosze o autograf Jozia :-)

Dobrej nocy dziewczyny. Ja jeszcze musze troche posiedziec bo bede mierzyc cukier.

Little ano kiedys widzialam tk zdjecie ze i dzieqczgnkabi chlopiec wygladaja pdawie tak samo na tym etapie :)
Dzieki hehe.

Lucalew masz racje nie ma sie co sugerowac tymbardziej ze ja licze i wychodzi jnaczej niz na monitorku ;)

No dobra dobra jeszcze troche j sie dowiem aa :)

Akuku dokladnie jeszcze troche i sie dowiesz :-) Rozumiem Twoj brak cierpliwosci ale czas szybko leci. Ja tez odliczam dni do kolejnej wizyty bo chcialaby juz zobaczyć maluszka :-)

reklama
Lucalew ja polowkowe bede miala ok 4.04
Ale caly czas mysle by isc wczesniej prywatnie ;) no nic jeszcze mam chwile.
A swoja droga zapomnialam sie do polozne unowic na 15 tydzien .. musze jutro zadzwonic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry