reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney buhahaha :) w sumie patrzac na moja tesciowa to masz racje haha. Nie chcialabym by moja mama siw poczula zle ..pewnie odebralaby to w sposob taki ze m mama mam lepszy kontakt czy cus. A nie mam:) wrecz przeciwnie. Nie moge jej sluchac czasmi. Corcia ma byc moja a nie kojarzyc sie z babcia ;?

A Adrianna ?

reklama
Anney a dla dziewczynki ? Bo Ty mi tu chlopiece moje wymieniasz a to przeciez cora ma byc ! Hahaa
Anney Pia to noze pipcia haha :)

wlasnie ;) hahaha

woda do?...

woda do myci..

woda do pici

i do myci pici :p

a dla dziewczynki amelia pod warunkeim,ze mowia amelia a nie amelka ;) i zuzia:-)

Anney no to Cie zmartwie bo jak będzie Amelia to mamusia będzie wolac Amelcia, Amelka :D
Moja kuzynka ma Amelie i wola Mela ... u mnie na osiedlu mela to było spluniecie slina :p wiec Mela odpada hehe..

Chociaz wiesz u nas się zawsze znajdzie cos innego.. np. Emil, mielismy mowic : Emis, Emilek..a mówimy : minionek, minionciuńciuś :p hahaha, ja używam jeszcze Emiś, Emilcio :D
Na Alexa mowiliśmy Pitusieniek, a na Victorka: dziamdziuchny :D
Teraz już normalnie po imieniu haha :D

Akuku nie jest i doskonale rozumie dlaczego takie imie. Mojego M mama nie zyje juz bardzo dlugo i tez ja znala. Na drugie damy Zofia wlasnie po mojej mamie wiec powinna byc zadowolona chociaz ona zawsze powtaza ze to jest nieszczesliwe imie i ze nie mamy dawac dziecku tak na imie.
Marcel to jest moj typ dla chlopca ale niestety M sie nie zgadza wiec wspolnie wybralismy Iwo.

nie, no ani nie dawaj ;)

adriana? srednio. [FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ale [/FONT]z tych co masz, to oprocz olivki kazde.

az wejde na imionka i poczytam co mi się podoba i szczezrze mało co znalazłam :D Chyba będę m nastawiac na Amelie...no ale o czym ja mowie :D poczekajmy do usg :D

Lucalew rozumiem :D

Ostatnia edycja:
Dzwonilam do kliniki gdzie chodzę, oni maja telefon 24h taka linie jakby "specjalna".. I rozmawiałam z lekarzem, opowedzialam dokładnie wszystko jak było jak sie czyje ze szczegółami ( oni sa tak super wyrozumiali, wysłuchają cię i maja dobre podejście do ludzi jak to sie mówi lekarze z powołania chyba) ona sprawdziła wyniki wszystkie co były badania robione w czwartek i pytała jaka krew, ile, czy nie była w moczu itd itp i powiedziała ze spokojnie ze to może być nawet po cytologii bo w ciąży zdarzyć sie tak może zwłaszcza ze w czw byłam badana tez ginekologicznie i nie było nic niepokojącego. Mam leżeć, odpoczywać, gdyby pojawiło sie znowu (bo było to tylko przy dwóch razach w toalecie s od tamtej pory nic nie ma) o mam dzwonic i oni powiedzą czy przyjeżdżac czy nie. A noi czekam na telefon jeszcze od nich bo maja mi przełożyć usg ze środy na jutro zeby dokładnie wszystko sprawdzić. Także jestem spokoja bo faktycznie noc sie nie dzieje, brzuch to mnie boli bardziej z tego ze sie zdenerwowałam w pierwszej chwili i popłakałam. A klinice wierze, bo to najlepsi lekarze z okolicy dla ciąż nawet bardzo wysokiego ryzyka wiec wiem ze jestem w dobrych rękach. Uspokoiłam sie i chyba drzemie chwile bo oczy mi sie zamykają..

reklama
Do góry