reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cinamona - pozdrów polska ziemię :-) ile czasu zostajecie w pl? Moja młoda lot świetnie zniosła, gorzej na lotniskach..
A u mamy.. Oj, rozpieszcza bardziej niż mąż :-)

Anney - piękne imię :-) ja tam też nigdy do tej pory nie słyszałam dziecka :-D

reklama
Pupui to witaj w klubie.. ja gruba, brzydka i jeszcze sie zazeram w sierpniu sie w windzie nie zmieszcze i po schodach na porodowke :p

Lucalew mi sie podoba Amelia od dawien dawna. Ale jeszcze z m nie ustalilismy wiec moze sie zmiebic bo jemu chyba niezbyt.
Podoba mi sie jeszcze Nataly, Olivia, zuzia i duzo innych pewnie ;) dowiem sie jaka plec to bede myslec.

Dla chlopca to Olivier, Kai, Marcel i tez duzo innych eheh

Kai fajnie.

Lucere wracam w przyszla srode. W piatek lece do wawy bo mamy spotkanie firmowe. Wszyscy z firmy enka z calej europy przylatuja a ze ja tam caly czas zatrudniona jestem to tez powinnam sie pojawic. Mloda zostanie z moimi rodzicami 3 dni.

Akuku fajne i ie Amelka. Moja kuzynka zawsze mowila ze jam by zaszla w 4 ciaze i bylaby corka to bylaby Agatka :-) Mnie sie tez osobiscie bardzo podoba ale u nas jak dziewczynka to bedzie Małgosia po mamie mojego M.

cinamona, fajnie u mamy cooo ;)

odpoc[FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]zywaj![/FONT]

[FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]akuku, kai i marcel super![/FONT]
[FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]my marcela may na [/FONT][FONT=Helvetica, Arial, lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]lisle re[/FONT]zerwowych ;)

d
ziekuje dziewczyny, Lea to jedyne imei, ktore nas urzeklo tak naprawde. byla jeszcze Pia, ale nei ma zrobnien, bo co.. picia, pijunia, pijuska :p

Lucalew Twoja mama nie bedzie zazdrosna ?
Moja tesciowa by chciala bym dala Ania ale ja nie chce .. lasne imie ale jakos wole inne ;)

reklama
Anney a dla dziewczynki ? Bo Ty mi tu chlopiece moje wymieniasz a to przeciez cora ma byc ! Hahaa
Anney Pia to noze pipcia haha :)

Do góry