Cześć mamuśki

Ponad 20 stron do nadrobienia :-o ... no nie dam rady wybaczcie

Mam do Was 2 pytania:
1. Powiedzcie mi kiedy można sie starać z ubezpieczalni o pieniążki na dziecko? Ile czasu po porodzie? Czy w trakcie ciązy można uzyskać jakieś pieniążki dodatkowe?
2. Kiedy mozna już załatwiać żłobek dla dziecka?
Tak mnie wczoraj naszły oba i no muszę podpytać
Załatwiłam wczoraj praktycznie wszystko dot, ślubu kościelnego, w 20 minut

. Uwielbiam tego księdza

. Mamy udac sie jedynie na poradnie, choć tam w sumie bedsziemy występować po części w rolach ekspertów hahahahaha

) tylko niech nie pytaja jak obliczyc owulacje
Ostatnio moja schiza dot. zdrowia dziecka nieco zmalała, ale i tak nie moge sie doczekać wizyty i odetchnięcia z ulgą mam nadzieję, chce również aby mi zrobił usg, bo może płeć poznam- bedę naciskać
Jem dosłownie wszyyyyystko i nic mi sie nie brzydzi, nie wspomnę nawet ile przytyłam! Plusy są taki : wszyscy mowia,że wyglądam kwitnąco, mam mocne paznokcie i nic mnie nie boli
Byłam oddać wczoraj panele z pokoju i nagle mi Facet z OBI mówi,że nie wolno na sztuki oddawać... jak to nie można? tydzien temu oddawałam inne i nie było kłopotu, 3 dni temu brałam te i pytalam i bylo powiedziane ze moge oddac na sztuki jak zostanie! Zapytałam go czy jest kierownik, on ze niby nie, to mowie ze ma do niego dzwonic, bo nikt mnie w wała robic nie bedzie. Okazało sie ze wolno!!! Co kierownik to inne zdanie, niech oni sie ogarną i ustalą jedną wersję a nie denerwują kobietę w ciąży grrrrr....
Co do FIT , poszłabym na kijki, ale czekam na serwis od piekanika, bo mi nagle przestał oddychac i nie wiem o co chodzi...