hejka
Akuku – dobrze ze to jakiś falszywy alarm z tymi skurczami, ale oszczedzaj się kobitko
beata – ja w pierwszej ciazy caly pierwszy trymest bralam no spa po 2, a` pozniej w zaleznosci od potrzeby, więc mysle ze spokojnie mozesz brac, moja siostra cala ciaze prawie non stop lykala bo miala takie twardnienia, i wszystko ok, można jeszcze brac aspargi – to magnez z potasem
natka - a ph jakie masz?, ja mialam w poprzednim badaniu bakterie dość liczne (nie wiem jak ilosciowo) ale powtorzylam i okazalo się ze jest ok, może to być tylko zle pobrana probka moczu (zle podmycie, bądź lecial posromie) ja bym portorzyla badanie i jak nie masz innych objawow to za bardzo się nie przejmuj
anney – super ze z szyjka ok
a ja dzis po USG - maluszek rosnie zdrowo, wazy 167g:-), noi najwazniejesze lozysko przesunelo sie do gory i po przodujacym nie ma juz sladu, tak sie ciesze ze hoho, no i wstepnie lekarz powiedzal ze chlopak, maz zawiedziony i dalej twierdzi ze to Ola
po wizycie spotkalam sie z kolezankami i tak sie objadlam i usmialam ze ledwo do domu wrocilam, oj potrzebowalam tego